{{ message.message }}
{{ button.text }}

Rode oortjes, vierde deel

Zo, we hebben een paar heftige dagen achter de rug. Zondag avond begon Lola te spugen.

Afbeelding blog 'Rode oortjes, vierde deel' Achtergrond blur afbeelding

We dachten dat het kwam van het vele eten van die middag op opa's verjaardag. Maar dat ging nog een paar keer door. Maandag precies het zelfde liedje. Alles wat er in ging, ging er net zo hard weer uit. Ze lag de hele dag lamlendig bij mijn vriend op de bank of ze lag te tukken op bed. Met pijn een moeite nam ze af en toe een slokje water wat er daarna weer uitkwam. 'S avonds zijn we naar de huisartsenpost gegaan. Beide oren nog steeds ontstoken (net als de woensdag er voor) en waarschijnlijk kwam daar het spugen vandaan. Ze had wat uitdrogingsverschijnselen (nagenoeg geen plasluier, slap, duf koude vingers) waardoor we een antibraakmiddel en ors voorgeschreven kregen. Hierdoor bleef het wat langer binnen maar minimaal. Dinsdag het zelfde liedje en mijn vriend is met Lola naar de huisarts gegaan. Nu antibiotica gekregen. Drinken bleef iets langer binnen maar kwam er veelal weet uit. Woensdag was het rustiger. Geeft ze een keer gespuugd en zijn we naar de kno-arts geweest (we hadden de afspraak vervroegd). Haar oren waren niet vuurrood meer; de antibiotica slaat dus aan. Toch gaat ze buisjes krijgen, mede omdat ze vocht achter haar trommelvliezen heeft, dit gebeurt 31 maart.

Ze begon meer te drinken en af en toe wat eten. Nog wel hangerig maar stond steeds meer op eigen benen. Vandaag gaat het weer beter. Naar de opvang geweest kletst en speelt weer! Dus dat is hartstikke fijn!

Vind het wel spannend, ondanks dat het een 'kleine' ingreep is. Mijn kleine meid is pas 20 maanden oud en nu al een kleine ingreep. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je