{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review: Babboe Bakfiets Curve

Afbeelding blog 'Review: Babboe Bakfiets Curve'

Testmoeder Chantal heeft haar eerste bevindingen van de Babboe Bakfiets met Mamaplaats gedeeld. Ben je benieuwd? Lees hierover meer over de bakfiets en de eerste indruk van Chantal.

De bakfiets: Babboe Curve

De Babboe Curve bakfiets is een eigentijdse 3-wiel bakfiets met hoge kwaliteitseisen voor een betaalbare prijs. De Babboe Curve bakfiets is mooi, kwalitatief en slim uitgevoerd. De bak heeft ronde hoeken, dus geen scherpe hoeken waar je kindjes zich aan kunnen bezeren, en de bak is daardoor echt van deze tijd, anders dan alle andere bakken. En heel praktisch, want er passen vier kindjes in, of lekker veel boodschappen. Een bakfiets waarmee je gezien mag worden! Klik hier voor meer informatie.

Review: dat was even wennen!

Na het eerste ritje had ik mijn bedenkingen en erg veel respect voor de moeders die hiermee dagelijks en door weer en wind de kinderen naar school brengen. Dat ging uiteraard met een heleboel lachwekkende momenten gepaard. De kinderen vinden het prachtig! Zelf ben ik er inmiddels aan gewend en gaat het me goed af. Toch blijft het pittig met wind tegen en een volle bak. Voordeel is dat ik werkelijk alles mee kan slepen op de fiets. Ook boodschappen doen is een eitje op deze manier!

Geschreven door Chantal

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je