{{ message.message }}
{{ button.text }}

Review: Babboe Bakfiets City

Afbeelding blog 'Review: Babboe Bakfiets City'

Een tijdje geleden was Mamaplaats op zoek naar moeders die de bakfietsen van Babboe wilden testen. Hier hebben wij 5 testmoeders voor geselecteerd. Mama Deborah was hier één van. Lees hieronder meer over de bakfiets én de eerste bevindingen van Deborah.

De bakfiets: Babboe City

De Babboe City is een stevige 2-wiel bakfiets met een robuust modern design, met een speciaal ontworpen bak met zachte ronde hoeken. De ontwikkeling stond volledig in het teken van veiligheid, stevigheid en design. Ideaal voor twee kindjes en boodschappen. Kortom, een bakfiets waarmee je gezien mag worden! Klik hier voor meer informatie.

De eerste bevindingen: tweede Paasdag

Afgelopen maandag hebben we een lange rit gemaakt met de Babboe City. Er was een open dag bij een boerderij in de buurt, dus hier zijn we heen gefietst. Deze keer heeft mijn man gefietst. Onderweg hadden we beloofd te gaan picknicken. Onze oudste dochter Linde vindt dat helemaal geweldig, dus de dag kon al niet meer stuk. Picknickmand in de bakfiets, kleed erbij en gaan!! Onderweg nog een pondje genomen en uiteraard gestopt voor de picknick.

Tegenwoordig kom je op straat best veel bakfietsen tegen, maar toch heb je veel bekijks! Blijkbaar is het toch nog erg bijzonder. Deze dag merkten we dat een lange rit ook prima gaat met de bakfiets. Het is super makkelijk dat er zoveel in past. Enige nadeel is wel dat het redelijk zwaar is om de fiets op de standaard te zetten, zeker met twee kinderen en nog spullen in de bak. Het laatste stukje van de rit waren de meisjes best moe en toen gingen ze elkaar wat plagen. Zo naast elkaar gaat dat net iets te makkelijk! We hebben een heerlijke dag gehad en echt genoten van de bakfiets!!!

Geschreven door Deborah

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je