{{ message.message }}
{{ button.text }}

Red-Rag to the test met Naomi!

Zodra de schoenen bezorgd werden, pakte Naomi ze ongeduldig uit. De doos alleen ziet er al zo gaaf uit! Daarbij zat een lief geschreven kaartje geschreven om Naomi er veel plezier mee te wensen, erg attent.

Afbeelding blog 'Red-Rag to the test met Naomi!'

"Wow, wat zijn ze gaaf mama!" Dat zijn ze zéker, mama zou ze zelf ook zo willen dragen. Het zijn lekker stoere zogenaamde 'bikerboots', met mooie details aan goudkleurige studs. Niet truttig, gewoon stoer, een dikke 9 volgens Naomi! 

Afbeelding blog 'Red-Rag to the test met Naomi!'

De boots zijn erg netjes afgewerkt, een mooie rits die makkelijk in het gebruik is zonder dat de veters keer op keer gestrikt hoeven te worden. Bovenaan de rits een lipje met klittenband wat de rits mooi afsluit. Voor de looks en het gebruiksgemak een 9+!

Één keer goed strikken en vervolgens gaan ze supersnel aan en uit, wat erg handig is voor kids die weinig geduld hebben ;-)

Afbeelding blog 'Red-Rag to the test met Naomi!'

Vervolgens trekt ze ze aan en moet er natuurlijk een sprintje op getrokken worden. Ze wegen erg weinig, wat je niet zou verwachten door het robuuste uiterlijk. Verder geven ze veel steun, maar zitten niet te strak, erg fijn! Er moet natuurlijk flink mee gespeeld, gerend, geklommen en geklauterd worden. Naomi is een echte buitenspeel meid die graag ravot in de bosjes. Met het grove profiel aan de onderkant heeft ze genoeg grip en hoeft mama niet snel bang te zijn voor glijdpartijen. Volgens Naomi een 7 voor het draagcomfort. Ze moet namelijk even wennen aan de laarsjes aangezien ze bijna altijd op sneakers loopt..

"Ze rennen goed! En wat zijn ze licht!"

Afbeelding blog 'Red-Rag to the test met Naomi!'

Ze zijn meer dan door de test gekomen bij mijn kritische stoere dochter. En zelf, ben ik stiekem een beetje jaloers op zulke mooie boots met de mooie details ;-) Vet COOL dus!! Hiermee gaat Naomi zeker de blits maken op school deze herfst/winter!


Eindoordeel van de tester!

Welk cijfers krijgt het uiterlijk van de schoenen?

9+

Welk cijfer krijgt het gebruiksgemak van de schoenen?

9+

Welk cijfer krijgt de kwaliteit van de schoenen?

8,5

Welk cijfer geven jullie het speel-proef gehalte van de schoenen?

8

Welk cijfer geven jullie het draagcomfort/zit lekker gehalte van de schoenen?

7

Welk cijfer geven jullie het stoer-gehalte van de schoenen?

9


Bekijk ook de review van Senna! 

Dit artikel is in samenwerking met Red-Rag tot stand gekomen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je