Snap
  • Kind
  • Voeding
  • post_short

Rare, grappige eetgewoontes.

Wat voor eetgewoontes hebben jullie kids (gehad)?

Peutertjes verzinnen de leukste eetgewoontes (vind ik). Mijn dochtertje eet tegenwoordig alles met een vork. Zelfs rozijntjes. Als ze geen vork krijgt eet ze gewoon niet en krijgt ze een driftbui. Nou, van papa en mama heeft ze het niet, die eten alleen avondeten met een vork.

Hebben jullie kids ook leuke, grappige, rare eetgewoontes?

10 jaar geleden

Niet echt vreemde eet'gewoontes' als wel vreemde voorkeuren van mijn peuter: die lust graag olijven, fetakaas, mosterd ("Het is wel een beetje pittig, mama"), citroensap ("Lekker vies!"), mosselen... Het enige wat hij echt niet eet, is sla. Als ik salade serveer eet hij de tomaten, komkommers, augurken, plakjes ei, zilveruitjes en wat-ik-er-ook-maar-in-gooi met smaak op, maar de blaadjes ijsbergsla blijven onaangeroerd op het bord liggen. Ik doe er niet moeilijk over, iedereen heeft recht op iets wat -ie niet lust.

10 jaar geleden

Leuk de reacties! Oorwurmen vind ik wel erg dapper hoor. Lijkt me ook een beetje eng ;)

10 jaar geleden

Na even nadenken kom ik niet op heel vreemde eetgewoontes; wel grappig was dat mijn zoontje afgelopen week zijn knuffel genaamd Haas aan mij liet vertellen dat hij niet dol is op zuurkool. Nou, da's toevallig, daar houdt zoonlief ook niet van... Momenteel is pickalily bij van alles wel geliefd, maar da's niet heel vreemd toch?

10 jaar geleden

Respect :-)