{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pup op schoot

Om toch wat leuks te doen met de groep besloot ik een lesje "pup op schoot" te doen bij ons thuis. Lees hier meer over je kind leren om te gaan met een pup.

Afbeelding blog 'Pup op schoot'

Mijn dochter zit op Muziek op Schoot, een super leuke bezigheid voor de kids. Maar helaas gingen afgelopen twee weken de lessen niet door. Om toch wat leuks te doen met de groep besloot ik een lesje "pup op schoot" te doen bij ons thuis. Ik fok, als hobby, ruwharige raszuivere Jack Russell Terriers (en nee dat zijn niet die stuiterballen die iedereen voor zich ziet als ze aan Jack Russells denken) en we hebben momenteel weer een nestje van 5 weken oud. Een leetijd waarop ze net beginnen te ontdekken en grenzen beginnen op te zoeken. Net dreumessen dus :D  
De kids uit het groepje van mijn dochter zijn ongeveer 1 jaar oud en de meeste groeien wel met dieren op maar van die kleine pupjes was voor allemaal toch weer nieuw. Het was erg leuk om de reacties te zien, zowel van de puppen naar de kinderen als andersom. Een goede socialisatie les voor beide. 
Een hond is uiteraard geen knuffeldier of pop maar een levend wezen en dient met respect behandeld te worden en dat kan je mijn inziens niet vroeg genoeg bij brengen. En dit was een leuke eerste kennismaking. Iedereen was reuze enthousiast en bij het volgende nest gaan we dit zeker weer een keer doen! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je