Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Psssst... we hebben een leuk geheimpje!

Benieuwd wat voor geheimpje? Lees snel verder!

Er wordt op dit moment een hagelnieuwe buggy op de markt gebracht: Mountain Buggy Cosmopolitan Geo. Deze buggy is functioneel gemixt met een flinke vleug ‘fashion’, goodlooking dus!

Urban lifestyle

In 2013 introduceerde Mountain Buggy, een echt Nieuw-Zeelands merk, de Cosmopolitan. Deze buggy was geïnspireerd op een groeiende trend: de ‘Urban lifestyle’. De behoefte naar een buggy met 4-wielen en een functioneel zitje steeg in deze periode.

Hier speelde Mountain Buggy op in met de Cosmopolitan en dit werd direct een succes. De combinatie van nieuwe functionaliteiten én fashionable toevoegingen zoals denim versieringen maakten de Cosmopolitan de perfecte buggy passend bij een Urban lifestyle.

Toen deze buggy wereldwijd populair werd, ging Mountain Buggy het gesprek aan met vele gebruikers. Het merk stimuleert ouders hun gedachten (verbeteringen) te delen. Hiermee houdt Mountain Buggy vast aan de mantra: “we luisteren, we ontwikkelen, we maken”. Aan de hand van vele reacties werd de lat hoger gelegd en werd een nog betere buggy geboren. Deze buggy is nóg luxer, ziet er nóg beter uit en is nóg functioneler dan haar voorganger. Mountain Buggy Cosmopolitan Geo, welkom!

Klaar om verliefd te worden?

Wij hebben het flink te pakken en zijn zelfs een beetje verliefd op deze nieuwe buggy! Jij ook?!

De uitstraling, van deze mooie buggy is als geen ander... Dit komt onder andere door de zachte houtskool-melange stof gecombineerd met een opvallende geo-print. Deze buggy biedt ouders flexibiliteit en vrijheid met het vervoeren van hun kleintje. Variëren kan eindeloos: van een prachtige bamboe wieg voor een pasgeborene tot een mooi zitje voor in de buggy, waar het kindje naar de ouder kan kijken, of naar de omgeving!

Andere belangrijke functies zijn: de aeromaxx achterbanden die ervoor zorgen dat je soepel op elk terrein kan rijden (zonder onderhoud!). Ook zit er een extra groot zonnescherm-extensie aan vast, voor meer bescherming tegen de zon. Het stuur is verstelbaar en je kunt deze instellen op de perfecte hoogte voor een comfortabele wandeling.

Exclusief verkrijgbaar!

Mountain Buggy Cosmopolitan Geo is dé buggy van dit moment en is exclusief te reserveren op mountainbuggy.com. Vanaf januari 2016 is de wagen ook in de winkels verkrijgbaar.

Wat vind jij van dit juweeltje?

8 jaar geleden

Mooi!! Dat is zeker een mooie wagen...

8 jaar geleden

Hij ziet er top uit!

8 jaar geleden

Wauw, echt een hele mooie, stoere en vooral stijlvolle buggy! Die zonnescherm-extensie lijkt me ook prettig! Ik ben ook wel een beetje verliefd op deze buggy!

8 jaar geleden

Heel erg gaaf! En stoer! En ook ontzettend handig, zo te zien!