Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post

Prinses Lillifee

Afgelopen weekend met mijn dochter Elize (2,5) naar de film prinses Lillifee en de kleine eenhoorn geweest. Ik had 2 kaartjes gewonnen met een mooie foto van mijn dochter en haar nichtje beide in een prinsessenjurk.  (zie foto) Voor de gezelligheid mocht haar nichtje Brianna (5) dus ook mee.  Brianna wilde popcorn en Elize wilde natuurlijk ook. Nu ken ik mijn dochter en wist ik wel dat ze dat toch niet zou lusten en dat bleek ook zo te zijn.  Gelukkig had ik chips e.d. meegenomen!

Brianna was wat ongeduldig in het begin vanwege de reclame en voorstukje en Elize werd ongeduldig op het einde.  Elize is 1x eerder naar de film geweest, naar Nijntje de film.  Volgens mij vond Elize die film ook leuker! Daar heeft ze het er nog weken over gehad. Het verbaasde mij toen dat  ze het de hele film zo goed volhield.

In de auto terug naar huis begon Elize wat huilerig te worden, ze was moe van alle inspanning. Eenmaal thuis is ze dan ook als een blok in slaap gevallen.

Wanneer gingen jullie met jullie kinderen naar de bioscoop en hoe ging dat? Vonden ze het leuk en was het voor herhaling vatbaar. Welke film hebben jullie gezien?

Benieuwd naar jullie verhalen.

10 jaar geleden

Een pauze is echt een must, dan kunnen ze even hun energie kwijt, maar met een tas vol lekkers kom je een heel eind. Mijn dochter is ook nogal energiek, maar het ging echt prima. Wij gingen er heen met de verwachting dat we halverwege de bios moesten verlaten, zodat het alleen maar mee kon vallen

10 jaar geleden

ook ik benieuwd, en ook naar hoe jong naar musical. ik denk nml dat ons dametje van 1,5 dit gewoon nog niet volhoudt. ik denk dat ik pas naar de bios ga als ze thuis een kinderfilm kan afkijken, nu houdt ze het niet langer dan kwartier vol wat helemaal niet erg is maar wat wel prettig zou zijn als mama ziek op bank ligt :)

10 jaar geleden

Ik ben hier ook wel benieuwd naar! Mijn zoontje is 2 jaar en wij zijn nog niet naar de bios geweest omdat ik denk dat hij er nog niet aan toe is. Hij kan thuis al niet bepaald stilzitten. Nu had ik het gisteren met mijn schoonmoeder erover en zij gaf aan dat ze het pas echt begrijpen met 4 jaar. Maar als ik zo hoor gaan er toch heel veel moeders eerder naartoe. Ben dus ook benieuwd!