{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prinses Lillifee

Afbeelding blog 'Prinses Lillifee' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen weekend met mijn dochter Elize (2,5) naar de film prinses Lillifee en de kleine eenhoorn geweest. Ik had 2 kaartjes gewonnen met een mooie foto van mijn dochter en haar nichtje beide in een prinsessenjurk.  (zie foto) Voor de gezelligheid mocht haar nichtje Brianna (5) dus ook mee.  Brianna wilde popcorn en Elize wilde natuurlijk ook. Nu ken ik mijn dochter en wist ik wel dat ze dat toch niet zou lusten en dat bleek ook zo te zijn.  Gelukkig had ik chips e.d. meegenomen!

Brianna was wat ongeduldig in het begin vanwege de reclame en voorstukje en Elize werd ongeduldig op het einde.  Elize is 1x eerder naar de film geweest, naar Nijntje de film.  Volgens mij vond Elize die film ook leuker! Daar heeft ze het er nog weken over gehad. Het verbaasde mij toen dat  ze het de hele film zo goed volhield.

In de auto terug naar huis begon Elize wat huilerig te worden, ze was moe van alle inspanning. Eenmaal thuis is ze dan ook als een blok in slaap gevallen.

Wanneer gingen jullie met jullie kinderen naar de bioscoop en hoe ging dat? Vonden ze het leuk en was het voor herhaling vatbaar. Welke film hebben jullie gezien?

Benieuwd naar jullie verhalen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je