{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prins George speelt met speelgoedpistool

En daar komt veel kritiek op

Afbeelding blog 'Prins George speelt met speelgoedpistool'

Prins George genoot gisteren samen met moeder Kate, zusje Charlotte en vriendjes buiten van het lekkere weer. De jonge prins en zijn vriendje speelden met speelgoedpistooltjes. Op een foto is te zien hoe George het pistool op zijn vriendje richt. 

Op sociale media regent het kritieken. Zo klinkt het: "In deze tijden zouden ouders beter moeten weten, zéker die van een toekomstige monarch" en: "Geen enkel kind zou een pistool nog als een leuk speeltje mogen zien. Er zijn genoeg andere dingen om mee te spelen."

Het speelgoed valt verkeerd gezien de recente school shootings in Amerika. "Ik denk niet dat Meghan Markle zoiets zou doen". Ander heftig commentaar luidt: "Gelukkig is George niet zwart, anders zouden ze hem neerschieten op straat."

Anderen vinden het commentaar juist weer te ver gaan. "Oké, we snappen het, maar dit is een kind! Een kind in Groot Brittannië, niet in Amerika. Hij weet niet beter." Ook betogen zij dat de prins waarschijnlijk op zijn vader en oom wil lijken, omdat zij in het leger hebben gezeten.

Vanuit het koningshuis is er nog niet gereageerd op de commotie. 

Wat vinden jullie? Laten jullie je kind(eren) met speelgoedwapens spelen?

Bron: Het Laatste Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je