{{ message.message }}
{{ button.text }}

Politieagent?

Mijn 2 meiden van 6 en ruim 3,5 jaar zijn helemaal gek op elkaar, dat staat buiten kijf. Ze kunnen ook uren met elkaar spelen en gaan dan helemaal op in hun (rollen)spel. Toch heb ik de laatste tijd het gevoel dat ik zo aan de slag zou kunnen als politieagent, of in ieder geval mijn stage al glansrijk achter de rug heb.

Afbeelding blog 'Politieagent?' Achtergrond blur afbeelding
Mijn 2 meiden van 6 en ruim 3,5 jaar zijn helemaal gek op elkaar, dat staat buiten kijf. Ze kunnen ook uren met elkaar spelen en gaan dan helemaal op in hun (rollen)spel. Toch heb ik de laatste tijd het gevoel dat ik zo aan de slag zou kunnen als politieagent, of in ieder geval mijn stage al glansrijk achter de rug heb. Er zijn echt dagen dat ze continu ruzie maken. Vandaag tegen over elkaar in de bakfiets zag ik de armpjes continu op en neer gaan en dan bedoel ik niet om elkaar eens lekker te knuffelen, maar om elkaar te slaan. Ik probeer het dan maar te negeren; ik moet immers ook nog op het verkeer letten (anders heb ik straks een echte politie agent naast me staan). De jongste heeft op dit moment echt een: 'wat jij hebt, wil ik ook fase' en huilt snel als ze haar zin niet krijgt en de oudste is zwaar verkouden, dus dat zal zeker ook wel mee spelen, maar af en toe is het gewoon dodelijk vermoeiend. Het gekke is dat als ik boos word op een van de twee, de ander meteen woedend wordt op mij, ze hebben heel sterk een beschermend gevoel naar elkaar toe. Ook vinden ze het geweldig om bij elkaar in een bed te liggen, dus het ontbreekt echt niet aan die zussenliefde. Het zal er waarschijnlijk wel bij horen, maar leuk is anders.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je