{{ message.message }}
{{ button.text }}

Poepen of niet??

Mijn dochter van 3.5 jaar wil niet poepen op de wc.

Afbeelding blog 'Poepen of niet??' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter is nu ruim een half jaar zindelijk en alles ging gelijk goed na een week zelfs s'nachts al droog (uiteraard af en toe een ongelukje) maar nu het 'poep probleem'. Ook dit ging op het begin redelijk goed. Ze ging wel naar een hoekje net als mer de luier maar zodra we dat zagen brachten we haar naar de wc en ging ze gewoon zitten. Maar nu sinds ongeveer 2 maanden poept ze regelmatig kleine beetjes in haar broek en zie je dat ze het ophoudt en dus ook niet wil poepen.

Zodra je haar naar de wc wil brengen stribbelt ze flink tegen. Soms gaat dit een week goed en geen ongelukjes maar in die week poept ze ook helemaal niet. Ze probeert het wel en gaat best lang op de wc zitten maar komt er niks. Zo ook als de ongelukjes er wel zijn probeert ze soms toch op de wc te zitten en komt er niks. Tot je het na het 4e a 5e ongelukje weer probeer om haar op de wc te zetten gaat ze wel zitten en poept ze gewoon. Dus er is zover ik merk geen sprake van bang zijn om te poepen ik denk meer geen zin om te gaan.

Na een lang verhaal nu mijn vraag: Heeft hier iemand ervaring mee en hoe hebben jullie dit opgelost? Want ik weet me geen raad meer...

Groetjes Deena.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je