{{ message.message }}
{{ button.text }}

Poep, piemels en borsten

Het is natuurlijk ook maar een fase die ieder kind een keer moet doormaken.

Afbeelding blog 'Poep, piemels en borsten' Achtergrond blur afbeelding

En wat een geweldige fase vind ik dit! Tot nu toe in ieder geval. Haha

Ik weet het, ieder kind gaat die fase natuurlijk een keertje door. Ik had alleen nooit verwacht dat deze fase al zo vroeg zo komen bij ons mannetje van bijna twee. 

Al een aantal maanden benoemd Ties van bijna ieder persoon die hij tegenkomt wat het geslacht is. Vooral de "meissies" worden door hem niet overgeslagen. De laatste paar weken benoemt hij als hij een jongen ziet dan ook regelmatig dat die een piemel heeft. Ook komt er regelmatig de vraag of papa, opa en Naud dan ook een piemel hebben. Af en toe wordt hier een POEP tussendoor geroepen. Bij meisjes is het een ander verhaal, die hebben borsten. De kleintjes hebben die natuurlijk niet. Dus roept Ties gewoon meissie piemel niet! 

Ik vind trouwens dat hij het vrouwelijke geslachtsdeel gewoon een vagina moet noemen. Mijn man vindt het wel een heftig woord voor zo'n klein kind maar ik kan eigenlijk geen betere bedenken.

Ik vind het nu in ieder geval geweldig! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je