{{ message.message }}
{{ button.text }}

Play-Doh Kukelekip

Afbeelding blog 'Play-Doh Kukelekip' Achtergrond blur afbeelding

Wie ons al wat langer volgt weet dat kleien één van de grootste hobby’s van Bobbi is, eerlijk gezegd denk ik zelfs dat ze kleien het leukste vindt dat er is! De klei is dan ook niet aan te slepen en dus kwam dit pakket van Play-Doh echt mega goed van pas! Ook de andere meiden thuis vinden het heel erg leuk om te doen en dus zitten wij, zeker nu we thuis moeten blijven i.v.m. het Coronavirus, regelmatig gezellig met zijn allen te kleien en ja ook ik doe dan gewoon mee, ik vind het zelf stiekem ook heel leuk om te doen!

De Kukelekip is echt hilarisch, met heel veel leuke en verschillende mogelijkheden, de meiden ontdekten steeds weer iets nieuws aan de kip! Je kunt de veren laten groeien door klei in de nek van de kip te doen, hoe meer kleurtjes je hiervoor gebruikt hoe mooier de kip wordt. Je drukt op zijn koppie en er komen, met veel ge- tok tok, veren tevoorschijn, deze kan je daarna weer afscheren. Met de bijgeleverde uitsteker maak je veren en deze bevestig je op de vleugels! En misschien wel het allerleukste en grappigste, de Kukelekip kan zelfs een ei leggen en daar maak je daarna dan weer een heerlijk spiegeleitje van!

Bobbi is nog een kleintje en heeft nog wel wat hulp nodig bij het kleien, maar haar grote zussen Kiki en Saar helpen haar en zo heeft ze al heel snel door hoe het werkt! Het is leuk om te zien hoe ze elkaar creatief inspireren en op die manier met elkaar de leukste kleicreaties maken!

Liefs Deb,

Afbeelding blog 'Play-Doh Kukelekip'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je