{{ message.message }}
{{ button.text }}

Plassen stampen

Wie kent het niet, je staat op het punt om te vertrekken en je peuter ziet die grote plas en stampt er heerlijk met haar voetjes door en alles is nat!

Afbeelding blog 'Plassen stampen'

Je kent het wel je hebt het druk, staat op het punt om weg te gaan en je peuter ziet buiten die grote plas liggen. Daar wil ze in stampen, logisch uiteraard het is namelijk ook leuk om te doen. Iets minder voor mama, want een kindje met natte kleren neem je natuurlijk niet mee.

Het is natuurlijk ook wel de periode, veel regen en grote plassen blijven liggen. Bij ons in de tuin zijn nogal wat kuiltjes en die liggen vol water momenteel. Zo ook deze ochtend, we waren wat laat om naar school te gaan dus moest ik wat haasten om in de auto te komen, ik zag de plassen al liggen en ja hoor Ashley nam een aanloop en gelukkig kon ik nog net op tijd zeggen "nee ashley niet doen, je wordt helemaal nat!"

Ik zag het gezichtje vertrekken, want die plassen lachte haar behoorlijk toe hihi. Daarom in de auto afgesproken dat we vanavond de regenlaarzen aan zouden doen en dat de kindjes gewoon de hele tijd in de plassen mochten stampen zo veel ze maar wilden, zo hard ze maar wilden en zolang ze maar wilden.

Na het eten was het dan zover, de kinderen hadden er behoorlijk zin in en waren dan ook heel snel buiten, wat een plezier hebben ze gehad, ze sprongen, renden, gilden. En we gaan dit zeker vaker doen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je