{{ message.message }}
{{ button.text }}

Plassen op de 'cee'

Het leven van een peuter en zindelijk zijn

Afbeelding blog 'Plassen op de 'cee'' Achtergrond blur afbeelding

'Mama', hoor ik mijn 2 jarige peuter puber roepen, 'cee!!!'

'Prima lieverd, ik ga wel even met je mee'. Nog voor ik me omdraai weet ik het al, een grote donkere vlek in de mooie broek van dr. Zucht, denk ik bij mijn eigen. Alweer een schone broek. Eigenlijk ben ik er een voorstander van om haar de natte broek aan te houden, want ze is al 3 weken zindelijk geweest. Maar ja, het is net te koud in ons kikkerlandje met deze rare zomer! Dus hup naar boven voor een schone 'grote meisjes broek' en een nieuwe broek.

Zo lieverd, nog even naar de wc en dan doen we de grote meisjes onderbroek weer aan!

Ja mama, want plassen is op de cee!
Inderdaad lief!

En nog geen 3 tellen later zie ik haar weer door de hurkjes gaan, en perst er weer drie druppels plas uit!

Grmblz!

Kom pop, nu doen we een luier om! 6 broeken in een uur tijd vond mama wel genoeg!

Deze mama heeft misschien wel te weinig geduld hihi, maar ik weet dat mijn dochter het kan. Tijd voor mooi weer? En hopen dat mijn geweldige peuter puber besluit om te stoppen met eigenwijs te plassen buiten de 'cee'.

Dan vraag ik me wel af? Wat doe jij? Hoe kregen jullie je peuter pubertjes zindelijk? En op welke leeftijd?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je