Snap
  • Kind
  • post

Plassen in de winkel

Jonge kinderen moeten op de meest onhandige tijdstippen plassen

Plassen, soms moet je op de meest onhandige tijdstippen of locaties plassen ... vooral als je een klein kind bent, met een kleine blaas ... vooral als het koud is buiten, waardoor je blaas nog lijkt te krimpen ook ... vooral als je soms teveel leuke dingen hebt te doen om je blaas netjes leeg te plassen wanneer je wèl op de wc zit ...

En dan zegt zo'n winkelmevrouw (in de Action) doodleuk "Nee, probeer maar bij 'die-en-die' winkel aan het einde van de straat. Tja en dan gaat het mis, want 'die-en-die' winkel aan het eind van de straat, dat is voor zo'n kleine man niet te overzien. Hij kon het echt niet meer ophouden en plaste midden in de winkel in zijn broek.

Daar sta je dan, 5 jaar oud, je voelt je veel te groot om nog in je broek te plassen, maar je kon het echt niet meer ophouden. "Ik ben nog wel een grote jongen hè mama?" "Ja lieverdje, je bent een hele grote jongen en je had ook op tijd gezegd dat je moest plassen, jij kunt er niks aan doen."

"Maar sommige mensen snapt mama niet, er staat hier een klein ventje te dansen, zo nodig moet hij naar de wc en dan zeg je nee? Hoe kun je? De mensen in deze winkel hebben geluk dat ik niet zoveel lef heb als mijn zus, want die heeft haar dochter om dezelfde reden wel eens recht voor de deur van een winkel op de stoep laten plassen." Die laatste alinea zei ik natuurlijk niet hardop waar mijn kinderen bij waren, maar ik dacht het wel.

Wat is dat toch dat steeds meer winkeliers besluiten om niemand meer naar de wc te laten? Zijn ze bang dat er teveel mensen gebruik van gaan maken? Dan kun je de regel instellen dat alleen kinderen en ouderen er heen mogen. Is het omdat ze bang zijn voor plassende dieven? Je kunt even een collega meesturen naar het toilet.

Mijn zoon was in ieder geval 'not amused' en ik ook niet! En toen hij een paar dagen later toevallig weer in een winkel naar de wc moest, dit keer bij de Albert Heijn, werd hij daar een beetje nerveus van. Toen hij toch naar de wc mocht, zei hij: "Gelukkig zijn ze in deze winkel wel lief!"

10 jaar geleden

Ik was hoogzwanger van mijn zoontje, toen ik onderweg erg nodig moest plassen. ( van te voren al bewust erg weinig gedronken enzo)We hadden een autorit van een uur voor de boeg, echt door de middle of nowhere, nergens een tankstation oid. Wel een McDonalds. Maar het was nét 0:00 uur geweest en alleen de McDrive was open. Dus mijn daar doorheen om te vragen of ik binnen mocht plassen. Nou nee, want wellicht zou ik de zaak willen overvallen (werd me echt gezegd) Ik laat mijn overduidelijk dikke buik zien en leg uit dat we nog lang moesten rijden. Maar nee, het mocht niet. Mijn man is de parkeerplaats op gereden en toen heb ik heel recalcitrant op de parkeerplaats vlak voor de deur geplast..........

10 jaar geleden

hahahaha

10 jaar geleden

Ik ook, bedoelde voor me zelf :-) Jongens zijn maar wat makkelijk alleen moeten ze altijd in de winkel en buiten is het vaak al te laat haha

10 jaar geleden

Het scheelt, ik heb alleen jongens, dus plastuitjes zijn niet nodig.