{{ message.message }}
{{ button.text }}

pimpen van een barbiehuis deel 4

Vervolg van eerdere blogs over het pimpen van een barbiehuis voor mijn dochters derde verjaardag.

Afbeelding blog 'pimpen van een barbiehuis deel 4'

Het is alweer een poosje geleden dat ik heb geblogd over het pimpen van het barbiehuis. Het loopt ook niet echt lekker. Ik heb er ook aan zitten denken om de titel van deze blog het leed dat een barbiehuis heet te noemen. In de zomervakantie kon ik er niet aan werken omdat mijn dochtertje constant om mij heen hing en nu kom ik toch telkens problemen tegen. Schroefjes en latjes die er niet horen te zitten. Niet verder kunnen omdat ik de hulp van mijn man nodig heb. Gooi ik ook nog is de behangplaksel om. Elk weekend zit vol gepland van juli tot en met oktober, dus is er ook te weinig tijd om samen er aan te werken. Ik heb van een kennis allemaal barbiemeubels overgenomen, dus heb ik het idee om ook de meubels te maken voor nu even laten vallen. Zondag over twee weken wordt onze dochter al drie, dus het wordt nog even door bikkelen. 

Behangen: 

Op dit moment ben ik bezig met behangen. Ik heb eerst de randen wit geverfd zodat het straks minder opvalt als de behang niet helemaal aansluit. Natuurlijk eerst verf laten drogen. Daarna heb ik mijn gekozen behang iets groter uit geknipt dan de muur. Het behang op plek van bestemming gehouden en aangeven waar de ramen en evt deur komen. Voordat ik het behang vast plak de ramen en deuren uitgeknipt. Om het behang glad te strijken gebruik ik een lineaal. Ik snij de behangresten weg met een stanleymesje. 

benodigheden voor het behangen: behangplaksel, behang, potlood of pen, lineaal, schaar en stanleymesje

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je