Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Pimp your shirt!

Pimp your shirt. Echt super om te doen en je kunt het helemaal naar je zin maken.

Ik vind knutselen en freubelen echt mega leuk om te doen (zoals sommige van jullie misschien ondertussen wel weten). Nu heb ik weer iets leuks gevonden om te doen.

Ik was laatst de kast van mijn dochter aan het uitzoeken. Alles wat niet past eruit! (wel grappig, want qua broeken zit ze een maat lager dan qua shirts haha). Nu heb ik een hele stapel longsleeves van de juiste maat, maar het stapeltje T-shirts bleef erg klein (3 stuks). Dat is dus niet genoeg voor de zomer. Nu ben ik erg kieskeurig met kleding en wat erop staat/zit. Ik ben totaal niet van de steentjes en palletjes, helaas zit dat op erg veel meidenkleding. Glitters vind ik niet (zo) erg.

Maar goed. Ik was bij mijn favoriete discount winkel (Action ;-) hihi) en daar hebben ze ook best wel (af en toe) leuke T-shirts, maar ook effen gekleurde (en trouwens ook leuke goedkope spijkerbroeken in diverse kleuren: TIPJE). Dus een paar witte shirts meegenomen. Ik had namelijk wat leuke ideeën. Mijn dametje vind Doc McStuffins (De Poppendokter van DisneyChannel) erg leuk, maar dat is in Nederland nog niet zo bekend en als het al bekend is en er is kleding van, vind ik dat waarschijnlijk te duur. Dus transferpapier gekocht en nieuwe cartridges voor de printer (natuurlijk met korting haha). De leukste plaatjes uitgekozen en printen maar. Daarna nog even op de shirts strijken en het resultaat zie je hierboven op de foto. Mijn dametje vind de shirts geweldig en wilde ze meteen beide aan.... Ik ga nu dus op jacht naar nog meer leuke teksten/foto's/etc voor op shirts! Dan kan ze er weer een zomer tegenaan.

Tevens voor carnaval voor ons kleine ventje een Bumba pakje gemaakt. Carnavalskleding kan erg duur zijn en dat is het meestal ook. Vandaag zijn we even naar de optocht geweest en ook hij moest toch wel iets aan. Dus CreaMama aan de slag voor een Bumba Newborn Pakje. Dit is het resultaat:

10 jaar geleden

Wat gaaf en creatief zeg! Leuke tip ook, dat ga ik zelf ook een keertje proberen!

10 jaar geleden

Wauw! super leuk gedaan zeg!! .... en toevallig dat ik gisteren ook iets gedaan heb met 4 mooie t shirtjes van mijn dochter... ben aan het recyclen geweest...op de één zat een vlek die ik er in de machine niet meer uit kreeg, de andere was een soort van navelshirtje, de andere zat verf op enz. .... en nu zijn het 4 super schattige jurkjes geworden!! (het shirtje doormidden geknipt en een mooi nieuw stuk stof eraan gezet en het resterende stuk stof van het shirt aan de onderkant als zoom er weer op vastgezet, snappen jullie het nog;)) ze zijn echt heel erg leuk geworden..zo trots.....

10 jaar geleden

Leuk hoor, zo crea ben ik zelf niet. Ik zou het niet eens bedenken.

10 jaar geleden

Leuk he bumba pakje heb ik ook voor jongens gemaakt toen ze twee waren. T shirt xo maken is goed idee zal ik ook is gaan doen. Ziet super uit.