{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pimp your shirt!

Pimp your shirt. Echt super om te doen en je kunt het helemaal naar je zin maken.

Afbeelding blog 'Pimp your shirt!'

Ik vind knutselen en freubelen echt mega leuk om te doen (zoals sommige van jullie misschien ondertussen wel weten). Nu heb ik weer iets leuks gevonden om te doen.

Ik was laatst de kast van mijn dochter aan het uitzoeken. Alles wat niet past eruit! (wel grappig, want qua broeken zit ze een maat lager dan qua shirts haha). Nu heb ik een hele stapel longsleeves van de juiste maat, maar het stapeltje T-shirts bleef erg klein (3 stuks). Dat is dus niet genoeg voor de zomer. Nu ben ik erg kieskeurig met kleding en wat erop staat/zit. Ik ben totaal niet van de steentjes en palletjes, helaas zit dat op erg veel meidenkleding. Glitters vind ik niet (zo) erg.

Maar goed. Ik was bij mijn favoriete discount winkel (Action ;-) hihi) en daar hebben ze ook best wel (af en toe) leuke T-shirts, maar ook effen gekleurde (en trouwens ook leuke goedkope spijkerbroeken in diverse kleuren: TIPJE). Dus een paar witte shirts meegenomen. Ik had namelijk wat leuke ideeën. Mijn dametje vind Doc McStuffins (De Poppendokter van DisneyChannel) erg leuk, maar dat is in Nederland nog niet zo bekend en als het al bekend is en er is kleding van, vind ik dat waarschijnlijk te duur. Dus transferpapier gekocht en nieuwe cartridges voor de printer (natuurlijk met korting haha). De leukste plaatjes uitgekozen en printen maar. Daarna nog even op de shirts strijken en het resultaat zie je hierboven op de foto. Mijn dametje vind de shirts geweldig en wilde ze meteen beide aan.... Ik ga nu dus op jacht naar nog meer leuke teksten/foto's/etc voor op shirts! Dan kan ze er weer een zomer tegenaan.

Tevens voor carnaval voor ons kleine ventje een Bumba pakje gemaakt. Carnavalskleding kan erg duur zijn en dat is het meestal ook. Vandaag zijn we even naar de optocht geweest en ook hij moest toch wel iets aan. Dus CreaMama aan de slag voor een Bumba Newborn Pakje. Dit is het resultaat:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je