{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pimp je lelijk eendje

Afbeelding blog 'Pimp je lelijk eendje' Achtergrond blur afbeelding

Wat kun je allemaal doen op een regenachtige middag? Een spelletje, tekenen, voor de TV... Of je kunt creatief bezig zijn en tegelijkertijd je kamer een mooie nieuwe look geven. Als jij van knutselen houdt en van auto’s dan is dit voor jou een perfect idee.

Ken je ze nog? Die lelijke eendjes van vroeger? Heel af en toe zie je er nog een rijden, maar de originele lelijke eendjes zijn wel min of meer uit het straatbeeld verdwenen.

Het leuke muurstickermerk DecoDeco heeft een aantal mooie muurstickers ontworpen van deze oude klassieke auto. Helemaal retro en dus weer helemaal hip. Ze zijn ongeveer een meter breed en verkrijgbaar in de kleuren groen, rood en roze. Vind je deze muurstickers al leuk, maar wil je de auto net een beetje flitsender en origineler maken, “pimp” je auto dan eens met knutselartikelen! Bijvoorbeeld bij de Hema verkopen ze veel leuke knutselspulletjes waarmee je dit lelijke eendje in een prachtige hippe auto verandert. Van mooie plak-diamantjes, vilten bloemetjes tot glitters en meer! Zelfs als je niet zo’n goede knutselaar bent, heb je zo een mooie gepimpte auto op je muur. Helemaal naar eigen smaak!

De leuke muurstickers van DecoDeco zijn bij Hippebeestjes.nl verkrijgbaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je