{{ message.message }}
{{ button.text }}

pfff al bijna 7 jaar verder

Lucas bijna 7 en heel wat informatie verder en communie voor de deur :)

Afbeelding blog 'pfff al bijna 7 jaar verder' Achtergrond blur afbeelding

Ja 10 april is het zover, dan word onze oudste 7 jaar. Een heel heftig jaar is het zeker geweest, dingen die we niet wilden zijn zijn wel gebeurt.

Als jullie mijn andere blogs ook gelezen hebben weten jullie zo ongeveer wat er met hem al gespeeld heeft.

We hebben nu een psychologisch onderzoek laten doen en er is uit gekomen dat hij toch wel een behoorlijk ernstige vorm van ADHD heeft. Iets wat wel door ons hoofd gespookt heeft maar wat we liever niet wilde zien. Maar goed nu kunnen we daar mee leren omgaan en hem gaan begeleiden in zijn verdere leventje. 

Hij krijgt nu medicatie voor de ADHD en we zitten nu op 10mg en dat maakt al een heel verschil op school. Helaas heeft hij erna wel last van de rebound, maar daar gaan we in het ziekenhuis verder over praten en misschien of ik denk het wel zeker dat hij in de middag ook die medicatie gaat krijgen. Of de medicatie voor de hele dag zeg maar. 

Daarbij doet hij op 17 april ook nog eens de communie, en trots dat we zijn.

Hij heeft een ontzettend leuk pakje en hij is die dag zeker weten de knapste!!

Maar zo zie je je bent zo 7 jaar verder, zo was hij er eindelijk aangezien ik 42 weken gelopen heb, en zo is hij al groot, hij fietst op een grote fiets, hij kleed zichzelf aan, hij gaat naar school en hij zit op zwemles.

pfff waar blijft de tijd haha.

groetjes Leoni

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je