{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peutertje wordt besneden met medische indicatie

28 november wordt mijn kleine man besneden in het ziekenhuid, onder algehele narcose. lees hier het verhaal van L Heel..

Afbeelding blog 'Peutertje wordt besneden met medische indicatie' Achtergrond blur afbeelding
Mijn lieve zoontje van 2,5 is sinds kort zindelijk. Nu ik hem op de wc zag plassen, zag ik ineens dat hij heel erg veel druk moest zetten om een plasje te doen. Er komt dan een soort ballonnetje tevoorschijn. Een jaar geleden heb ik de nauwheid van zijn voorhuid al aangekaart, maar dat werd makkelijk weggewuifd: dat komt nog wel goed. Niet dus ;) 28 november wordt mijn kleine man besneden in het ziekenhuid, onder algehele narcose. Ik ben er als mama natuurlijk voor hem, maar ook ik worstel met mijn eigen gevoelens. Ik word er al emo van als ik er aan denk ;). Gelukkig is het een kleine ingreep en mogen we, als alles goed gaat, dezelfde avond nog naar huis. Binnenkort mag ik een koffertje gaan ophalen in het ziekenhuis met allerlei medisch speelgoed, en wat boekjes om hem voor te bereiden. Al met al erg spannend allemaal ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je