Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • post_short

Peuterspeelzaal in vakanties?

geen idee in welke categorie dit moest maar ja, gaat je kind ook naar de peuterspeelzaal in de vakanties? Zoja oké leuk, zo nee moet je dit zelf in de gaten houden of krijg je bericht van de peuterspeelzaal.

Mijn dochter gaat sinds kort naar de psz, aangezien ik niet werk of studeer heb ik geen flauw idee wanneer de vakanties er zijn, gaat je kindje in de vakanties dan wel of niet naar de psz en krijg je bericht van de psz met vakantie periodes???

10 jaar geleden

die van ons is het hele jaar door open, alleen met de kerstvakantie niet. Maar ik las vaker zelf een vakantie in als ik zie dat hij er eentje gebruiken kan lol

10 jaar geleden

Eindhoven houd dus niet de datum aan van die schoolvakanties website, heb gebeld naar de psz en eerste week van maart is het pas vakantie, carnaval valt dan dus ook in die week.

10 jaar geleden

Geen peuterspeelzaal in de vakantie's inderdaad...gewoon even vragen of ze een papieren overzichtje kunnen printen van de schoolvakantie's voor op de koelkast;)... de margedagen en of cursusdagen van de leidsters zullen er dan ook wel op staan.

10 jaar geleden

De leisters gaven het bij ons altijd aan als het vakantie was, er hing een bord op de gang en we kregen nieuwsbrieven mee met dat soort informatie erin ;)