{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuterspeelzaal in vakanties?

geen idee in welke categorie dit moest maar ja, gaat je kind ook naar de peuterspeelzaal in de vakanties? Zoja oké leuk, zo nee moet je dit zelf in de gaten houden of krijg je bericht van de peuterspeelzaal.

Afbeelding blog 'Peuterspeelzaal in vakanties?'

Mijn dochter gaat sinds kort naar de psz, aangezien ik niet werk of studeer heb ik geen flauw idee wanneer de vakanties er zijn, gaat je kindje in de vakanties dan wel of niet naar de psz en krijg je bericht van de psz met vakantie periodes???

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je