{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuterspeelzaal! Een ramp

Mijn dochtertje gaat sinds deze week 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal en na der wenochtend vorige week vrijdag die erg goed ging is het deze week een ramp. Ze krijst de boel bij elkaar en hard. 40 meter verderop hoorde ik haar krijsen, mijn hart brak.

Mijn dochtertje gaat sinds deze week 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal en na der wenochtend vorige week vrijdag die erg goed ging is het deze week een ramp. Ze krijst de boel bij elkaar en hard. 40 meter verderop hoorde ik haar krijsen, mijn hart brak.

Ik terug gelopen en haar maar weer opgepakt, even geknuffeld en toen echt weer loslaten, mijn hart brak en tranen stonden in mijn ogen. vrijdag ging zo goed waarom vandaag niet meer? De psz leidsters zeiden dat ze vrijdag nog niets wist van hoe het werkt en vandaag weet ze dat wanneer zij komt spelen mama weg gaat. Dit kan niet door de beugel bij haar en het feit dat mama ook weer terug komt is niet belangrijk, het weggaan telt zwaarder mee. mijn dochtertje praat nog niet en daarom hebben we haar ook bij de psz gedaan zodat ze meer taalontwikkeling heeft, ze kan mij dus ook niet uitleggen waarom ze niet blij is. Wanneer ik er bij ben is er niks aan de hand maar zodra ik weg ga begint ze met krijsen. Ze was er gisteren voor 3 uur en ze heeft zowat de volle 3 uur gehuild en verdrietig geweest. Vandaag was ze er 2,5 uur en ruim een uur gehuild maar ook heeft ze wat gespeeld dus er was al een vooruitgang.

Ze is echt een slaapkop met haar 20-22 uur slaap per dag dus dit is natuurlijk een hele omzet, ze wordt normaal pas rond 11.30 wakker nu om 7 uur en 11.30 ongeveer is ze weer terug. Daarna slaapt ze abnormaal lang, nog even snel avondeten en haar dag is alweer voorbij. Ik snap wel dat ze moet leren om naar de psz gaan maar het is voor mama ook erg moeilijk. Ik vertrouw elke leidsters bij de opvang en ze zijn super lief en als het echt niet gaat bellen ze. Maar toch ik heb altijd mijn baby'tje gehad en nu "PAKKEN" zij haar voor 11 uur in de week. Het is moeilijk, dit wordt nog wat als ze straks naar school gaat........mijn kleine baby wordt groot :( :S

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je