{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuterspeelzaal!

Na de zomer! Dan gaan we beginnen aan een nieuw avontuur...

Afbeelding blog 'Peuterspeelzaal!'

Eerder deze week ging de telefoon; met de leidster van de peuterspeelzaak waar uw zoontje J. staat ingeschreven. We willen jullie graag uitnodigen voor Samenspel, het start 4 september, de 1e week na de zomervakantie (en 2 dagen voordat J. 2 jaar wordt!). Jippie, wat leuk!

Hier in onze stad is de peuterspeelzaak 'pas' vanaf 2,5 jaar. Maar op deze peuterspeelzaal werken ze met een project, welke Samenspel heet. Dit wordt gesubsidieerd door de gemeente en is dus ook gratis. Het is iedere woensdagochtend op de peuterspeelzaal, met de vaste leidsters ook. Het is een soort voorbereiding op de peuterspeelzaal en geeft de mogelijkheid om de kindjes te laten wennen en samen te spelen, dit is wel verplicht met een ouder of verzorger erbij. Ik had ons direct opgegeven, want het lijkt me ontzettend leuk voor J. en mij om te doen! Hij komt dan ook met de kindjes in het klasje waarmee hij na een half jaar als hij 2,5 is, doorstroomt 'voor het echie' naar de peuterspeelzaal.

Ze doen dan ook leuke uitstapjes naar de kinderboerderij of bibliotheek. Ik kijk er erg naar uit! Sowieso leuk om meer mede ouders te leren kennen met kindjes in dezelfde leeftijdscategorie. Ik denk dat het voor J. super is! Hij speelt nu al veel met andere kindjes, maar in zo'n omgeving lijkt me heel leuk voor hem.

Weer een stapje verder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je