{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuterpuberteit...

Afbeelding blog 'Peuterpuberteit...'

Mijn zoontje (21,5 maand) is al vanaf ongeveer een jaar bekend met driftbuien en met de week worden die heftiger haha. Hij kan zich inmiddels beter uitdrukken in woorden en INEENS is alles NEEEE!

Met het toppunt van alles gooien, het liefst alleen maar koekjes e.d. eten ipv fruit (Waar hij normaal zo gek op was!) en slaan naar ons, spullen pikken die niet van hem zijn, overal op klimmen en zo kan ik nog wel even door gaan. Ook lekker wandelen, nee hoor, meneer wilt zelf lopen en het liefst overal waar mamma het niet veilig vindt haha. Gelukkig hebben we bos en speeltuinen om de hoek, dus daar zijn we dagelijks te vinden om lekker uit te razen en met andere kindjes te spelen.

Helaas gaan de kindjes hier vanaf 2,5 pas naar de peuterspeelzaal, want het lijkt me zo leuk en goed voor hem om hiermee te kunnen beginnen na de zomervakantie wanneer hij 2 jaar wordt. Gelukkig hebben ze hier wel een vaste speelochtend één keer in de week waar je naartoe kunt samen met je kind, als voorbereiding  op de echte peuterspeelzaal. Daar kijk ik erg naar uit! Kunnen we iedere woensdagochtend spelen met de kindjes waarmee hij in de klas komt.

Ook heeft hij uiteraard hele lieve momenten en kan hij ineens op je aflopen met een dikke mmmmm en een kusje, heerlijk die smeltmomenten! Maar ik hou mijn hart vast, want ik dacht elke keer; dit zal wel de top zijn, maar nee hoor haha!

Maar vooral; overal tegen in gaan... Herkenbaar?! Tot welke leeftijd duurde dit en hoe ga je het het beste mee om haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je