{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuterkamer van Levi

Afbeelding blog 'Peuterkamer van Levi'

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Deze keer kwam mijn inspiratie deels van mijzelf en ook wel een beetje via Pinterest. Er zat een idee in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben maar iemand moest mij nog helpen met de uitwerking. Wat ik wel zeker wist het word een hele stoere zwart wit jongens kamer! En dat is naar mijn idee zeker geslaagd.

Welke meubels heb ik en waar komen ze vandaan?

Het leuke huisjesbed hebben wij laten maken door een timmerman die ik heb benaderd via marktplaats. Als je "huisjesbed" intikt komen er verschillende tevoorschijn en kun je kiezen voor eentje uit de buurt. De zwarte kast kochten we bij de Ikea. 

Heb ik alles nieuw gekocht?

We hebben voor Levi zijn kamer alles nieuw gekocht. We hebben alles afgespeurd voor we definitief dingen gingen kopen.

Voor welke kleuren heb ik gekozen en waarom? 

We hebben gekozen zoals je ziet op de fotos voor de kleuren zwart wit. Levi heeft het altijd over "black" en zoals hij het zegt is dat zijn mooiste kleur haha. Zelf vind ik het ook een toffe kleur maar ook gewaagd. Je moet het wel echt aandurven! 

Wat is mijn favoriete plekje en waarom?

Dat is toch wel echt de wand van het speelhuisje. Het is een losse wand in zijn kamer met daarachter speelruimte. Achter de wand staat een speelkeuken een tafeltje en stoeltjes en nog meer zakken met speelgoed. De wand hebben we helemaal naar wens beplakt met stickers die Forestandbear samen met ons op maat heeft bedacht en uitgewerkt. Echt super tof iets wat nog niemand heeft!

Waar ben ik het meest trots op en waarom?

Dat is het geheel van de kamer. Het huisjesbed, de muren met stickers, het speelhuisje. De kamer van Levi is voor ieder kind wel een droom denk ik.

Van welke accessoires word ik heel blij?

Ik hou van accesoires! Zo komt het leuke hinkelkleed bijvoorbeeld gewoon bij alieexpress vandaan. De muurstickers zijn natuurlijk gewoon te tof (Forestandbear). En ben ik ook heel blij met de tipi en de aap en de lamp aan zijn bed.

Heb ik nog  budget/ shop tips?

Ik word vooral heel vrolijk en blij van alle leuke shops op instagram! Vooral voor Levi zijn kamer ben ik Forestandbear echt heel dankbaar! Ik had het zelf nooit zo strak allemaal kunnen verven en ben dan heel blij met de stickers die zij voor mij heeft ontworpen.\

Muurstickers - Forestandbear 

Tipitent - kruidvat

Huisjesbed - timmerman via marktplaats

Kast - Ikea

Knuffelaap - Babypark

Naamslinger - Formido

Lamp aan bed: Kwantum

Dekbedovertrek - Leen Bakker

Kleed zwarte beer - Babypark

Kleed hinkelen - Alie express

Nepplantjes - Ikea

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je