{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuter queen ziek!

Bah, wat een ellende! Je kind is ziek en papa en mama hebben de handen in het haar!

Afbeelding blog 'Peuter queen ziek!' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels zijn we al een week verder, vandaar ook dat deze mama zo ongelovelijk weinig aanwezig is op mamapalats. Onze dochter heeft diaree, en niet een beetje! Inmiddels kunnen we al haar ribbetjes zelfs op haar rug tellen (en ze had al zo weinig spekjes).

Gisteren ochtend voor het laatst dunne poep, maar helaas zijn we er nog niet, ze is nu al sinds gisteren slap en futloos. Als ze van de bank af stapt zakt ze door dr beentjes en gaat ze met dr buik op de grond leggen. ORS van de dokter gehad, maar dat krijgen we er echt neit in, ook niet onder dwang. En ondertussen wordt ons meisje alleen maar futlozer ... ligt nu op de grond voor de bank te slapen pff ...

Straks weer terug naar de dokter maar weet nu al dat hij zegt dat we het nog maar even moeten aan kijken, maar eerlijk ZO ziek heb ik mijn dochter nog NOOIT mee gemaakt! Normaal gaat ze door der ziek zijn heen nog wel even spelen, of een geintje uithalen of even bij de buurvrouw loeren ... maar nu helemaal niets. Ze verroerd zich eigenlijk niet.

Wat een ellende, zou willen dat ik het over kon nemen! Helemaal als het zulks warm weer is! Zijn er meer kindjes ziek met dit weer? Ik wens ze in ieder geval beterschap!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je