{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuter pubertijd

Wat ziet ze er toch lief en schattig uit, vind je niet ? Niks is minder waar, op het moment is ze echt een wolf in schaapskleren. Deze dame zit vol in de peuter pubertijd..

Afbeelding blog 'Peuter pubertijd' Achtergrond blur afbeelding

Verbaal is Jaelynn heel erg sterk, ze begon vroeg met praten en sprak dan al heel snel volledige zinnen. Je kan je voorstellen dat die mond nu dus geen seconde meer dicht zit..

Tegenwoordig is mevrouwtje dus super brutaal. Het is net een wandelend kopieërapparaat, ze pakt alles op wat ze hoort om zich heen. Alles wat ze oppikt gebruikt ze nu in haar verhalen, gek genoeg weet ze deze dan ook zo te plaatsen dat het in context nog klopt ook.

Een tijdje geleden had ze een meningsverschil met der broer, waarop ik reageerde. En daar stond ze hoor, voor m'n neus met der handjes in der zij.. "mama, bemoei je er niet mee" "laat me rust". Ik wist niet wat ik hoorde en zat haar maar stomverbaasd aan te kijken. Stiekem was ik heel druk met het inhouden van m'n lach want ja er staat ineens een kleine krullenbol van nog geen 90cm voor je neus met deze, hoe zal ik het noemen.. mededeling ?

Inmiddels is het lachen dan ook echt wel vergaan want zulke uitspraken komen er nu alleen maar meer en meer..

Alles is op het moment dan ook "ik wil" en "ik moet". Ze vertoond echt diva gedrag, het moet zoals zij het wilt en anders niet. Als ze haar zin niet krijgt gaat ze huilen, met tranen en al. Ze perst ze er zo uit alsof het niks is, ze zou zo op de theaterschool kunnen beginnen. Het ergste is nog dat er een hele hoop mensen zijn die er in trappen en het dan zielig vinden, waardoor mevrouw dus alsnog der zin krijgt..

Deze dame weet, nu al, heel goed hoe ze iemand naar haar hand zet.. 

En toch, ondanks het toch wel super irritante gedrag, blijft het een heerlijk kind. Mijn kleine puberende diva ♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je