{{ message.message }}
{{ button.text }}

Peuter puber soms wel frustrerend

Lastig zo'n peuter puber. Stampvoeten, huilen en schreeuwen wanneer ze hun zin niet krijgen.

Afbeelding blog 'Peuter puber soms wel frustrerend' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb een lieve dochter van 3 begrijp me daarin niet verkeerd.  Maar soms weet ik niet zo goed wat ik met haar aan moet.  Bij het minste of geringste begint ze te huilen of te schreeuwen.  

Deze week moest ze nieuwe schoenen hebben.  Ze had zelfs een maat overgeslagen.  Maar ze wilde geen nieuwe schoenen,  ze vond haar oude mooier en de schoenen in de winkel vond ze maar niks. Met als gevolg dat ze niet wilde passen en de hele winkel bij elkaar schreeuwde. Toen maar naar huis gegaan en een paar dagen later maar naar een andere winkel. Hier hetzelfde verhaal.  Uiteindelijk wint de aanhouder en heeft ze door een beetje chantage, zoals snoep, toch nieuwe schoenen.  

Soms schaam ik me voor haar gedrag en probeer ik het te negeren.  Ik vraag me vaak af hoe andere moeders met eigenwijze peuters om gaan . 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je