{{ message.message }}
{{ button.text }}

Petje af

Vraagtekens van een oude jonge mama over opvoeden

Afbeelding blog 'Petje af' Achtergrond blur afbeelding

Zojuist reageerde ik op een blog over Sint maarten. Wel snoepen, niet snoepen, hoe ga je er mee om? De theorie is soms zo logisch, zo min mogelijk....duidelijkheid creëeren en consequent zijn.

Naarmate ik hier meer lees, naarmate ons humpie ouder wordt en ik tegen meer dingen aan ga lopen besef ik steeds meer wat er nog komen gaat. Rationeel kan ik alles oplossen. Maar steeds vaker ga ik me afvragen, kan ik ook dadelijk uitvoeren wat ik nu denk? Wanneer ik er onverwachts voorkom te staan, denk ik dan na? Handel ik impulsief? En zo ja maak ik de juiste keuzes? Gaat het lukken. Of word ik een mama die het inde theorie allemaal weet, maar er helemaal niets van bakt? Geef ik nu al de juiste voorbeelden of niet? E

Met de dag krijg ik nog meer respect voor mijn ouders welke ons hebben opgevoed en waarvan ik denk dat ze het best goed gedaan hebben. Zij hadden geen internet en mammaplaats. Geen bergen boeken over opvoeding. Ze deden het toch maar! Ik kan niet anders zeggen dan Chapeau voor alle papa's en mama's welke hun voornemens met succes in de praktijk brengen! Dank jullie wel voor alle wijze lessen welke ik nu al heb mogen ontvangen! Stiekem zijn het er al heel veel. En. Opa en Oma, dank jullie wel! Want oooo wat hebben jullie het goed gedaan en dat doen jullie nog!

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je