Snap
  • Kind

Party!

Jaja over 1,5 week is het dan zover. Onze kleine meid wordt dan 2 jaar! Net als bij haar 1e verjaardag houden vieren wij met ons gezinnetje op haar verjaardag zelf het klein. Gezellig op stap met 'zn 3tjes. Natuurlijk beginnen we de ochtend met cadeautjes en zingen. Daarna volgt in het weekend het grote verjaardagsfeest. Vooral bij de 1e verjaardag veel tips gekregen over hoe we haar verjaardag moesten vieren. Nou we hebben het gewoon op ons eigen manier gedaan en dat was voor ons prima! We hebben iedereen die we wilde uitgenodigd op dezelfde dag en allemaal tussen een bepaalde tijdsperiode. We hebben dus 3 uur feest gehad. De opa's, oma's en ooms, tantes mochten eventueel nog wat langer blijven voor een broodje te eten. Uiteindelijk hebben er dat maar 3 van de 14 gedaan, ook prima, geheel vrijblijvend. Ook met haar 2e verjaardag gaan we het weer zo doen.

Je zou ook wat mensen ons geadviseerd hebben het in een aantal etappes op verschillende dagen kunnen doen, maar dan heb je dubbel veel opruim werk. En zo met z'n alle was het super gezellig. We hebben de dag van te voren en in de ochtend marshmellow/dorp pinguins gemaakt, soepstengels als vishengels met vis dropjes eraan, kannen ranja gemaakt, eierkoek muizen gemaakt, zebra cake, groentje gesneden. Alles op een tafel in de woonkamer neergezet zodat iedereen kon pakken waar hij/zij zin in had. Zo ben je niet continu bezig met je gasten, maar kun je ook aandacht geven aan je kleintje.

Voor dit jaar ben ik ook al bezig met plannen wat ik ga maken, iets wat ik zelf super leuk vind om te doen. Dit jaar worden het gezonde toverstokken, kaas krokodil, poffer/fruit stapeltjes en nog wat leuke lekkere versnaperingen.

Wat vooral belangrijk is met een verjaardagsfeestje is dat je organiseert zoals jij het wil. Doe wat jij denkt dat het beste is voor je kleintje en wat hij/zij aankan. Wij hopen ook dit jaar weer leuke dagen te hebben (verjaardag zelf en feestjedag), maar dat zal wel goed komen!!

 

 

11 jaar geleden

Tuurlijk, ik zal binnenkort de leuke/lekkere traktaties bloggen!

11 jaar geleden

Idd je eigen ding doen, wat voor jullie werkt. hebben wij met eerste verjaardag ook gedaan. Nu verwacht ik wel een blog van je met daarin uitleg over die leuke snoeperijen :) Kan ik misschien nog wat ideeen van pikken ;p