Snap
  • Kind
  • #opvoeding

Paranoïde of gewoon voorgevoel?

Mijn dochter slikt een knikker in...
6 jaar geleden

Ben heel blij voor je maar als ze de knikker ingeslikt heeft hoe heeft ze hem dan er uit kunnen krijgen .Want ze kuchte op de trap maar ze gaf als antwoord nee toen je vroeg of hij nog in haar keel toch .

6 jaar geleden

Wat een schrik voor jou ook. Ik had gedacht dat mijn dochter van 4 het inmiddels niet meer zou doen maar blijkbaar blijft het opletten (doen we wel trouwens hoor?) De knikker is er bij mijn dochter inmiddels ook weer uit.

6 jaar geleden

Wat een schrik is dat hè? Mijn dochter van nog geen 2 heeft een keer een muntje van 5 cent ingeslikt, gelukkig meldde mijn oudste dochter meteen dat het om een muntje ging waar zij mee aan het spelen was. Mijn dochtertje werd blauw en kreeg schuim om haar mond, op het moment dat ik 112 had ingetoetst op de telefoon trok ze weer bij, ik heb toen ipv 112 de huisarts gebeld, gelukkig kon ik meteen komen. We spraken af het weekend af te wachten of ze m zou uit poepen, maar zondag werd ze niet lekker niets bleef meer binnen, dus de seh gebeld en we mochten komen voor een foto. Op de foto bleek het muntje al heel laag te zitten, ze had er een griep bij. Al met al is het goed afgelopen en vond ik op dinsdag het muntje in haar luier.