{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papadag voor dochterlief!

​Vakantie voor dochterlief. Heerlijk een weekje niet naar school. Dit betekend dus meer naar Oma en Opa & Stiefoma. Alleen was Papa ook op m

Afbeelding blog 'Papadag voor dochterlief!' Achtergrond blur afbeelding

Vakantie voor dochterlief. Heerlijk een weekje niet naar school. Dit betekend dus meer naar Oma en Opa & Stiefoma. Alleen was Papa ook op maandag vrij. De kleinste ging gewoon naar het Kinderdagverblijf, dus had dochterlief een heuse Papadag. Heerlijk even met z’n tweeën lekker de hele dag gek doen.

En dat hebben ze ook gedaan. Eerst hebben ze een bioscoop gemaakt in de woonkamer, alleen kon deze bioscoop geen besluit nemen welke film er bekeken ging worden en bleven er maar halve films komen haha.

Daar na zijn ze vroeg in de middag nog lekker gaan zwemmen met z’n tweetjes. Het was schijnbaar heerlijk rustig in het zwembad, dus hadden ze ook de ruimte om nog even wat voor de zwemlessen te oefenen. En natuurlijk ook heel erg vaak van de glijbaan af te gaan.

Na het zwemmen nog even boodschappen doen, zodat ze eten konden maken als ik weer thuis zou zijn.

Het komt niet heel erg veel voor dat een van de kids een Papa (alleen) dag heeft, maar als die er dan is, wordt daar met volle teugen van genoten. Zowel door Papa als door de kid(s). Overigens heeft Papa geen Papadag (door de weeks vrij van werk om op de kids te letten) wel heeft hij dit soms in de weekenden als ik onregelmatig moet werken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je