Snap
  • Kind

Papadag voor dochterlief!

​Vakantie voor dochterlief. Heerlijk een weekje niet naar school. Dit betekend dus meer naar Oma en Opa & Stiefoma. Alleen was Papa ook op m

Vakantie voor dochterlief. Heerlijk een weekje niet naar school. Dit betekend dus meer naar Oma en Opa & Stiefoma. Alleen was Papa ook op maandag vrij. De kleinste ging gewoon naar het Kinderdagverblijf, dus had dochterlief een heuse Papadag. Heerlijk even met z’n tweeën lekker de hele dag gek doen.

En dat hebben ze ook gedaan. Eerst hebben ze een bioscoop gemaakt in de woonkamer, alleen kon deze bioscoop geen besluit nemen welke film er bekeken ging worden en bleven er maar halve films komen haha.

Daar na zijn ze vroeg in de middag nog lekker gaan zwemmen met z’n tweetjes. Het was schijnbaar heerlijk rustig in het zwembad, dus hadden ze ook de ruimte om nog even wat voor de zwemlessen te oefenen. En natuurlijk ook heel erg vaak van de glijbaan af te gaan.

Na het zwemmen nog even boodschappen doen, zodat ze eten konden maken als ik weer thuis zou zijn.

Het komt niet heel erg veel voor dat een van de kids een Papa (alleen) dag heeft, maar als die er dan is, wordt daar met volle teugen van genoten. Zowel door Papa als door de kid(s). Overigens heeft Papa geen Papadag (door de weeks vrij van werk om op de kids te letten) wel heeft hij dit soms in de weekenden als ik onregelmatig moet werken.

7 jaar geleden

Een hele geslaagde papadag dus! Leuk voor allebei! Hier nog niet gehad. Ik werk nog niet, dus ben er nu nog altijd voor ons zoontje, maar ik ben wel benieuwd wat ze allemaal zullen uitspoken als er straks een keer zo'n dag komt :)

7 jaar geleden

Heb jij ook een mamadag ( haha niet vervelend bedoeld hoor) leuk dat ze zo samen genoten hebben. Hier is het papa moment van de oudste als ze beide vroeg wakker zijn en dan rijden ze naar het bos. Zien ze daar de zon opkomen. Mama heeft dan uitslapen met de jongste en wij prullen maar wat aan. De een mee om boodschappen en de andere thuis bij de andere dat zijn de een op een momentjes. En als er 1 afspreekt en de ander niet op woemiddag, dan hebben ze mama alleen. Hebben ze af en toe ook nodig, al denken ze dan ook nog aan de andere.