{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa's kindje (papa is militair)

Even in het kader van "Papa is militair". Wij weten dat deze "buien" nog vaker gaat voor komen. En dat papa nog regelmatig een paar dagen of zelfs maanden weg zal gaan. Ze is echt een papa's kindje. Dit zijn maar 4 dagen.

Afbeelding blog 'Papa's kindje (papa is militair)' Achtergrond blur afbeelding

Even een persoonlijke blog van onze week. Want het was me het weekje weer wel! Ik was een weekje vrij en dat was maar goed ook. Vorige week donderdag haalde ik Evelyn op van de opvang. Ze had een leuke dag gehad, geen gekke dingen. Het viel mij wel op dat ze weer af en toe een hoestje had... En ja hoor! Die vrijdag was ze flink verkouden en echt niet zo als wij haar kennen.

Evelyn is gek op papa. Er zijn dit weekend luchtmachtdagen. Dus papa is een aantal dagen aan het werk. Omdat dit niet in de buurt is blijft hij ook de nachten weg. Er zijn mensen die beweren dat kleine kinderen van één jaar oud er nog niks van mee krijgen als een ouder meerdere dagen weg gaat. Nou Evelyn is echt mijn geduld aan het uittesten. Dit hoort natuurlijk ook wel bij de leeftijd maar zo erg als nu hebben we dit nog niet gehad. 

Als iemand tips heeft voor nu of de toekomst? Laat dan een reactie achter! Zaterdag komt papa terug! Hopelijk is ze dan zondag weer de blije Evelyn.  

Wil je meer blogs lezen? Of lezen hoe het ging bij de vorige oefening? Klik dan op de link: https://www.kleingeboren.nl/papa-is-militair-hoe-het-is-gegaan-de-afgelopen-2-jaar-in-het-kort/

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je