{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pakjesavondspel van VanKaat

Super leuk om iets bijzonders te maken van Pakjesavond

Afbeelding blog 'Pakjesavondspel van VanKaat' Achtergrond blur afbeelding

Nog even en het is weer pakjesavond. Altijd doe ik mijn best om er een leuke avond van te maken met veel plezier, een beetje spanning en gezelligheid. Meestal mondt het uit op een groot race-tegen-de-klok uitpakken maar festijn. Dat vind ik minder leuk. Van Kaat heeft hier iets op verzonnen en maakte een Pakjesavondspel! Ideaal om van pakjesavond een gezellige avond te maken in plaats van het scheur-er-maar-snel-vanaf-dat-papier avondje.
 
Van Kaat Pakjesavondspel
 
Het Pakjesavondspel van Van Kaat is een volledig compleet spel! Je ontvangt het volledige spel per e-mail. Je hoeft het dus alleen uit te printen. Even wat klaar te zetten en je hebt een geweldig leuke pakjesavond met veel spelletjes en plezier. Niet alleen een groot scheurfestijn. 
Ik zal een tipje van de sluier prijsgeven qua opdrachten: zo moeten er liedjes gezongen worden, gaat er lekkers geproefd worden en gaan pakjes geopend worden op een speciale manier.
 
Waar te bestellen
 
Het Pakjesavondspel van Van Kaat is te bestellen op de website van Van Kaat voor € 9,95. En als je, je eigen inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een aftelkalender gratis per mail opgestuurd. Op de website is niet alleen het Pakjesavondspel te bestellen, maar ook draaiboeken voor leuke themafeestjes. Neem dus snel een kijkje!
 
  (bron foto's: Vankaat.nl)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je