{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ow nee!!! De schoen moet gevuld worden!!

Ik kijk op de klok, half 9.. Terwijl ik de dekens nog Over mij heen trek denk ik nog, even wachten tot ze slapen en dan de schoen vullen.

Afbeelding blog 'Ow nee!!! De schoen moet gevuld worden!! '

ik zap wat op tv, en ga toch maar terug naar RTL4. De kids liggen op bed en zijn nog wat tegen elkaar aan het praten en brabbelen. Ze zullen zo slapen en dan kan ik de schoentjes gaan vullen die voor de kast op Sinterklaas staan te wachten. Terwijl ik naar Ik hou van Holland kijk, denk ik nog, ik moet zorgen dat ik niet in slaap val. Mijn 3 jongens zijn altijd vroeg wakker dus smorgens hebben ze het meteen door als ik aan het traphekje zit (ding maakt behoorlijk wat geluid). 

En dan gebeurd het, ik doe mijn ogen open, en zelfs de tv was moe en is gaan slapen, half 5!!!!! Toch maar uit bed sluipen en heel stil Sinterklaas spelen. Nadat ik klaar ben hoor ik dat de kleinste mij door heeft, maar gelukkig is hij nog geen jaar en zal dit niet verklappen aan zijn broer. 

Na 10 minuten plof ik terug in bed en kan toch niet anders dan heel even aan mijn ouders denken. Dit was voor hun ook dagelijkse "ellende" met Nederlandse feesttradities. Ik was vroeger zelf zo'n kind dat om half 5 wakker werd om zwarte piet of de paashaas te treffen. Ik heb zelfs mijn vader ooit in de tuin betrapt, hij had toen als boodschap dat hij de eitjes stiekem zelf wou houden. Ik trapte er toen in, en heb hier veel bewondering voor mijn ouders aan overgehouden. 

Nu is het bijna half 9 (YES!! UITSLAPEN!!) en ze liggen nog in bed. Het zou fijn zijn als het weer snel 5 december is, de nachtelijke door-het-huis-sluip-acties zijn toch niet zo mijn ding haha. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je