Snap
  • Kind
  • post_short

OVergang ledikant naar bed?

Zie mijn korte omschrijving :-)

10 jaar geleden

ik zit zelf ook te twijfelen wanneer het goede moment is om een ander bed te kopen. hij word nu toch wel groot voor zijn ledikant. maar ben bang dat hij eruit valt of er telkens uit gaat.

10 jaar geleden

Ik heb bij mijn oudste eerst het ledikant in zijn nieuwe kamer gezet. Dan kon hij daar alvast aan wennen. Toen zijn nieuwe bed er was hebben we die neergezet en daar wilde hij gelijk in. We hadden zijn ledikant ook nog in zijn kamer laten staan, maar daar wilde hij gelijk niet meer in. En ook zijn slaapzakken waren verleden tijd. Dus eigenlijk geen problemen gehad met de overgang. Ben benieuwd hoe dat straks met mijn oudste zal gaan.

10 jaar geleden

Bij ons was het ook geen probleem. Samen bed uit gezocht en gelijk neer gezet. Ze voelden zich zo groot, met een groot bed en het slapen ging eigenlijk gelijk goed. Ze konden eruit komen, maar dat deden ze niet.

10 jaar geleden

Bij onze kinderen is het bij beide geen probleem geweest. Het ledikant afgebroken en meteen het peuterbed neergezet en erin laten slapen. De oudste wist meteen dat hij daar uit kon, de jongste klimt er na een half jaar nog niet uit.