{{ message.message }}
{{ button.text }}

over naar een juniorbed

Onze kleine meid houdt van klimmen.

Afbeelding blog 'over naar een juniorbed'

Afgelopen weekend wilde ik na het middagslaapje, mijn dochter uit bed halen. Zoals altijd begroet ik haar en dan pak ik de spulletjes bij de commode, zoals een schone luier. Onze kleine meid praat dan lekker veel en speelt altijd nog met haar knuffels, dit alles gewoon in haar ledikant. Dus ook deze bewuste middag was dat niet anders, toch....

Nadat ik de spulletjes bij de commode had klaargelegd en ik me omdraaide, kon ik onze meid nog net opvangen. Ze had zich opgetrokken!! Ze ging al veel aan rekken ed. hangen, maar ze had zich met slaapzak aan haar armen alleen opgetrokken en hing met haar buik over de rand en ze duikelde zo voorover. Tja, nu wist ik dat ik geen half jaar meer kon wachten om een junior- of 1-persoonbed te kopen, maar zo snel........

Natuurlijk vond zij het helemaal geweldig en zegt dan leuk; "nog een keer?" Ik heb gezegd dat ze dat niet meer mocht doen, want dat doet au. Ze wilde het de dag daarop nog een keer doen, maar vroeg eerst; "klimmen?"

Zoals jullie waarschijnlijk begrijpen, zijn wij hard op zoek geweest voor een nieuwe bed, al wisten we al wat we wilden hebben, doordat we al een beetje aan het rond kijken waren.

Dit weekend zal ze een juniorbed hebben in een vorm van een bedstee of huifkar, die in elkaar is gezet door papa. Onderstel bed, matras, aerosleep + hoeslaken -> check. Nu nog een dekbedovertrek halen en we zijn compleet.

Wanneer zijn jullie begonnen met een juniorbed of 1-persoonbed?

Onze dochter is 22 maanden. Maar heb een neefje en nichtje die 3 zijn die nog in een ledikant slapen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je