{{ message.message }}
{{ button.text }}

Over K3 en een middagje uit

Afbeelding blog 'Over K3 en een middagje uit' Achtergrond blur afbeelding
Ik had het nooit verwacht, maar wat vind ik het heerlijk dat mijn meiden wat groter en zelfstandiger aan het worden zijn! Geen flesjes, luiers en andere dingen meer om mee te slepen, maar alleen aan iedere hand 1 meisje. Nu ze wat groter zijn, leek me het leuk om een keer met zijn 3tjes naar bioscoop te gaan. De meiden waren de dagen naar ons uitje al aan het aftellen en dus kon ik het niet maken om het uitje af te blazen wegens slecht weer. Wij hebben gewoon de kou getrotseerd en togen in de bakfiets richting de bioscoop. Nou, dat was dus echt genieten met een hoofdletter G. Aan allebei kanten zat een blond meisje superintensief te kijken naar die geweldige K3 film de Bengeltjes. In hun knuistjes een zakje popcorn en een pakje Wicky. Als het in de bioscoop nog niet warm was, kreeg ik het vanzelf wel warm. De jongste riep enthousiast uit dat ze die grote televisie zo mooi vond en de oudste zei alleen maar:"gezellig, he,mama" Mijn soms toch wel bengeltjes waren absolute engeltjes. Toen de film was afgelopen riep mijn jongste: "mama, nog een keer!" Alsof ze net een rondje van 3 minuten in de draaimolen had gemaakt. Ja, dit was zeker voor herhaling vatbaar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je