{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oudjaarsdag 2020

Oh what a year!

Afbeelding blog 'Oudjaarsdag 2020' Achtergrond blur afbeelding

Jeetje wat hebben we een jaar gehad. Een jaar zoals we nog nooit gehad hebben en zoals we nooit hadden durven denken. Maar helaas zitten we allemaal in hetzelfde gekke schuitje.

Voor mij lijkt het alsof het jaar oneindig duurde, maar stiekem ook alsof het jaar heel snel alweer voorbij is.

Oudjaarsdag zal voor iedereen anders zijn als anders. Geen gezellig nieuwjaarsfeestje, niks van vuurwerk afsteken en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar laten we toch proberen er iets moois van te maken.

Ik zal jullie vertellen hoe ik onze oudjaarsdag voor me zie.

We gaan naar de lokale bakker om onze jaarlijkse oliebollen en berlinerbollen te halen. Is een traditie en die kunnen we er nu in houden.

Wij maken buiten in de tuin een heel gezellig plekje. Ik haal ons lounge bankje tevoorschijn en gooi er nog wat extra kussentjes op voor de gezelligheid. Heerlijk wat fijne fleece dekentjes erbij en dan gaat de vuurkorf aan. De man zorgt voor het vuur en de kindjes en ik zitten heerlijk op het bankje met een warme chocomel met een dikke toet slagroom.

We gaan proberen om zelf broodjes te roosteren boven het vuur. Ik heb dit al eens vaker voorbij zien komen op instagram en het lijkt me erg leuk om uit te proberen. Lekker kneuterig met een grote stok je eigen broodje gaar roosteren.

Mocht het mislukken heb ik sowieso nog marshmallows achter de hand.

Dan gaan we samen vertellen wat we het mooiste vonden dit jaar en waar we dankbaar voor zijn. Ik vind het belangrijk om te kijken naar wat er wel allemaal fijn was dit jaar en niet meer naar het negatieve te kijken. Daarna zou ik graag willen kijken naar wat we komend jaar willen bereiken of graag willen doen. Ik ga het sowieso opschrijven want al komt het niet uit het is super leuk om terug te lezen voor later.

Zodra het donker is halen we de sterrenflitsers en het kindervuurwerk tevoorschijn en de kinderchampagne en proosten wij alvast op het nieuwe jaar samen.

Hoe zien jullie oudjaarsdag voor je? Vieren jullie het samen of gaan jullie gewoon verder alsof het een doodnormale dag is?

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je