{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ouder(geze)wets

De zomer gaat door, laten we het gezellig houden. Pijnlijk word ik geconfronteerd met het feit dat ik blijkbaar uit een andere tijd stam. Mijn man is 14 jaar jonger de buurman is drie jaar ouder

Afbeelding blog 'Ouder(geze)wets'

OOOOOOO wat sta ik blijkbaar toch anders in de wereld dan mijn omgeving. Gisteren sprak ik de buurman toevallig. Hij is iets ouder dan dat ik ben. Afgelopen weekend heeft zijn zoon van 16 ons twee nachten wakker gehouden na het stappen door met zijn vrienden uitgebreid op straat om drie uur in de nacht te staan geiten. Dus ik vroeg hem vriendelijk of hij zijn zoon wilde vragen of het iets zachter kon gezien hij ons twee nachten achter elkaar had gewekt en een uur had staan geiten. De reactie was.; ik zal het vragen maar je kan niet verwachten.

Mijn man is het daar mee eens. Ik viel achterover. En ik kreeg te horen tijden veranderen. Je moet wel mee met je tijd. Dat kun je als ouder vriendelijk vragen maar resultaat hoef je niet te verwachten.

Dan zal mijn kleine meisje het straks heel zwaar krijgen. Of juist ik met vader en dochter. Mijn visie er wordt niet gespookt op straat. De eerste keer krijg je een waarschuwing en de tweede keer dan ga je de volgende keer maar niet op stap. Ik begrijp niet zo goed waarom dat vroeger bij mij wel werkte en waarom het nu niet zou werken? Ben ik nu gek en mogen we alleen maar hopen dat onze kinderen geen overlast veroorzaken? 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je