{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ouder & Kind Gym

Mijn zoontje is nu 20 maanden, en sinds 2 maanden zitten we samen op Ouder en Kind Gym, ook wel peutergym genoemd.

Afbeelding blog 'Ouder & Kind Gym' Achtergrond blur afbeelding
Mijn zoontje is nu 20 maanden, en sinds 2 maanden zitten we samen op Ouder & Kind Gym, ook wel peutergym genoemd. In het begin was ik nogal sceptisch, want hij was nog maar anderhalf en luisteren of op zijn beurt wachten....nee daar had hij nog nooit van gehoord! De eerste 2 of 3 lessen ging het ook niet allemaal volgens plan. Je zag hem denken: 'welke malloot heeft bedacht dat je elke les begint met een soort kringgesprekje, nu moet ik stilzitten!'. Hij rende de hele zaal door, klom overal op, sprong overal af en natuurlijk niet netjes in de juiste volgorde. Gelukkig was de juf soepel en was het allemaal niet zo erg. Zij vindt dat kindjes het wel moeten proberen, maar dat het ook vooral leuk moet blijven en dus geen eindeloze strijd worden omdat je kindje niet op zijn beurt kan wachten.

Gym

Maar wat schetst mijn verbazing: na een les of 4 ging het langzaam steeds beter. En nu 8 of 9 lessen achter de rug en hij heeft zowaar door dat het écht leuker is om alles in het rijtje af te werken. En het is erg leuk om te zien dat jouw kleine dreumes van nog geen 2 minstens net zoveel durft als die oudere kindjes van bijna 4. Voor ons dus een groot succes!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #kind, #ouder, #gym, #les

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je