{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oude Kopjes Pimpen (foto's van resultaat erbij)

Leuk om te doen op een regenachtige dag: kopjes pimpen (of ander oud serviesgoed wat wel een pimp beurt kan gebruiken). Foto's erbij!

Afbeelding blog 'Oude Kopjes Pimpen (foto's van resultaat erbij)' Achtergrond blur afbeelding

Na het verjaardagspartijtje van mijn dochter had ik nog enkele kop en schotels over (en ik bedenk me meteen dat ik jullie nog zou laten weten over ons thuis partijtje in thema, volgt dus snel!).

Nou vond ik het zonde om die zomaar aan de prullenbak te schenken, dus bedacht ik me om deze te gaan pimpen. Maar ja dan moet je daar wel een idee voor hebben. En soms vallen dingen dan ineens op hun plaats en weet ik wat ik ervan ga maken. Zo ook deze keer. Die kopjes stonden al een paar dagen op de tv kast en toen viel het kwartje. 

Meteen heb ik de porselein stiften erbij gepakt. En dit is het aan het worden:

20160215_205759_1455568199.jpg

Ik zag namelijk een klein Barstje in het kopje zitten en wist meteen dat ik dit kopje ging pimpen in Barstje van Belle en het Beest. Ik ben best trots op het resultaat:

20160215_211742_1455568264.jpg

Ook zijn dit super originele cadeautjes om aan familieleden te geven voor hun verjaardag gepimpt door de kind(eren) natuurlijk. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je