{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oranje, oranje, oranje

Oranje, oranje, oranje, inmiddels heeft mijn minispruit ook wel andere kleuren die hij leuk vindt, maar oranje ...

Afbeelding blog 'Oranje, oranje, oranje'

Oranje, oranje, oranje, inmiddels heeft mijn minispruit ook wel andere kleuren die hij leuk vindt, maar oranje ... dat is en blijft zijn eerste kleurenliefde!

Het maffe is, dat mini als baby al een voorkeur had voor oranje. Dan lag hij in de box, met verschillende kleuren zachte blokken om zich heen, maar minstens driekwart van de tijd draaide hij zijn hoofd naar het oranje blok toe. Later als dreumes was hij altijd op zoek naar het oranje speelgoed. Is er een oranje auto? Oranje blokken misschien? Oranje duplo? Of wat dacht je van een oranje knuffel? Ja, mijn grote kleine man heeft echt een fiep.

Meneertje is inmiddels al 5-en-een-half en hoewel er inmiddels meerdere kleuren zijn die hij erg mooi vindt, blijft oranje toch nog altijd DE favoriet! Wat een geluk dan ook dat we in Nederland wonen! Koningsdag? Overal zijn oranje pruiken, oranje brillen, oranje boa’s en oranje kleren te zien. Olympische spelen? Hetzelfde verhaal. EK voetbal? Weer hetzelfde verhaal. Binnenkort het WK voetbal? Je raadt het antwoord al, overal oranje! Wat een feest voor mini!

Mini ligt nu op de bank: oranje deken over zich heen (een oud boxkleed dat we bewaard hebben vanwege zijn liefde voor oranje), oranje shirt aan (gisteren gekocht bij de Bristol, hingen er speciaal vanwege het aankomende WK) en een oranje ballon op zijn buik (net gekregen van een buurmeisje, die hem bij de Jumbo scoorde). Hij ligt helemaal happy te wezen in zijn oranje coconnetje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je