Snap
  • Kind

Oranje, oranje, oranje

Oranje, oranje, oranje, inmiddels heeft mijn minispruit ook wel andere kleuren die hij leuk vindt, maar oranje ...

Oranje, oranje, oranje, inmiddels heeft mijn minispruit ook wel andere kleuren die hij leuk vindt, maar oranje ... dat is en blijft zijn eerste kleurenliefde!

Het maffe is, dat mini als baby al een voorkeur had voor oranje. Dan lag hij in de box, met verschillende kleuren zachte blokken om zich heen, maar minstens driekwart van de tijd draaide hij zijn hoofd naar het oranje blok toe. Later als dreumes was hij altijd op zoek naar het oranje speelgoed. Is er een oranje auto? Oranje blokken misschien? Oranje duplo? Of wat dacht je van een oranje knuffel? Ja, mijn grote kleine man heeft echt een fiep.

Meneertje is inmiddels al 5-en-een-half en hoewel er inmiddels meerdere kleuren zijn die hij erg mooi vindt, blijft oranje toch nog altijd DE favoriet! Wat een geluk dan ook dat we in Nederland wonen! Koningsdag? Overal zijn oranje pruiken, oranje brillen, oranje boa’s en oranje kleren te zien. Olympische spelen? Hetzelfde verhaal. EK voetbal? Weer hetzelfde verhaal. Binnenkort het WK voetbal? Je raadt het antwoord al, overal oranje! Wat een feest voor mini!

Mini ligt nu op de bank: oranje deken over zich heen (een oud boxkleed dat we bewaard hebben vanwege zijn liefde voor oranje), oranje shirt aan (gisteren gekocht bij de Bristol, hingen er speciaal vanwege het aankomende WK) en een oranje ballon op zijn buik (net gekregen van een buurmeisje, die hem bij de Jumbo scoorde). Hij ligt helemaal happy te wezen in zijn oranje coconnetje.

9 jaar geleden

Het duurt hier al 5,5 jaar, dus wie weet! Grappig dat jouw zoon ook een voorkeurskleur heeft :)

9 jaar geleden

Hij vind het wel heel interessant, maar heeft nog niet het geduld om een hele wedstrijd af te kijken. Tussendoor war anders doen en af en toe even meespieken werkt het beste :)

9 jaar geleden

Oh wat heerlijk om te lezen. Wij hebben hier een mannetje die helemaal gek is van de kleur groen. Het liefste heeft hij alles groen. In zijn kamer heeft hij al een groene muur en een kast met groene deuren (lang leve ikea). En het liefst heeft hij op zijn bed toch echt het groene dekbedovertrek met auto's. Zijn lievelingsknuffel heeft een groen bandje om en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben erg benieuwd of hij over 2 jaar ook nog helemaal gek is van al dat groen.

9 jaar geleden

Wat grappig dat hij zo'n voorkeur heeft voor zo'n lekkere, vrolijke kleur!! Die je inderdaad de komende tijd weer heel veel tegen zult komen... Vindt hij het dan ook leuk om naar het WK te kijken als het Nederlands Elftal speelt of vindt hij dat nog niet zo interessant?