{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opvoeding

Afbeelding blog 'Opvoeding' Achtergrond blur afbeelding

Wat mij iedere keer weer opvalt als je het hebt over opvoeding is dat iedereen altijd gelijk heeft en de ander niet.

Nu heb ik zelf natuurlijk ook een bepaalde mening over hoe je het beste kinderen op kunt voeden en hoe je het beter niet kunt doen. Over het algemeen denk ik toch dat iedereen dit zelf moet weten.

Iedereen is namelijk anders, woont op een andere plek of heeft een andere cultuur. Dit zijn allemaal dingen die meewerken aan hoe je je kind wilt opvoeden. De een heeft een rustig karakter en de ander heeft juist weer een heel pittig karakter.

Bij ons is het in ieder geval zo dat wij 2 verschillende kindjes hebben. Onze opvoeding is in het algemeen hetzelfde, maar met aanpassingen omdat ze nu eenmaal niet hetzelfde zijn. De oudste heeft bijvoorbeeld wat meer regelmaat nodig dan de jongste.

Over het algemeen denk ik dat als je bewust bezig bent met de opvoeding van je kinderen en je je aanpast aan hun behoeften je al heel goed in de richting komt. Dat betekend natuurlijk ook niet dat je jezelf weg moet cijferen want als je zelf goed in je vel zit dan merk je dat ook meteen aan je kinderen.

Nu ben ik dus benieuwd hoe jullie hierover denken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je