{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opnamen deel 2

Afbeelding blog 'Opnamen deel 2 '

Helaas klinkt ie direct weer benauwd, een man van 80 jaar die 2 pakjes shak per dag rookt is er niks bij. Ondanks dat alles wil meneer uit zijn bed en spelen, toch wel een soort van opluchting, nu maar weer wachten op de kinderarts en afwachten wat die gaat zeggen. Ergens zou ik graag naar huis willen met hem maar hoop toch ook dat ze hem zoals ie nu is nog even houden. Had ook eigelijk wel verwacht dat het over zou zijn en dat we na een nachtje wel naar huis zouden mogen, net als alle artsen en verpleegkundige.
Hij zelf loopt heerlijk te draken en probeerd de draden van hem af te trekken en vind alles in de kamer intresant. Besluit toch maar even te vragen of hij van de kamer af mag even in de gang spelen met de fietsjes en speelgoed want dat staat hier volop. Na overleg met de verpleegkundige mogen we even spelen buiten de kamer, fijn! Hij gaat volgas door de gangen en heeft super veel plezier... maar wat een geluid komt er toch uit hem :-( bij inspanning is het nog extremer.
Even later komt de kinderarts ook die had hem door de gangen horen gaan, ze geven aan dat als het in de middag niet minder is hij nog even moet blijven.
Na zijn middag slaapje word ie nog benauwder wakker en er word besloten hem toch nog even daar te houden. Kinderarts vind het wel vrij lang duren voor een pseudo kroep aanval maar wachten het nog even af. Weer medicatie en verneveling maar medicijnen helpen maar een beetje helaas.
Gaan de nacht weer redelijk goed in ondanks alles slaapt meneer wel heel rustig, wat eigelijk heel vreemd is want normaal komen deze aanvallen vooral in de nacht. Ik heb weer een slecht nacht, verpleegkundige dacht s’nachts ga even bij hem kijken iets waar ik wat minder blij van werd, helpt ook niet om labiel te worden in dit soort situaties door te weinig slaap.
De volgende ochtend word ik wakker van zijn geluid en het klinkt nog erger dan de dagen ervoor....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Pseudo, #kroep

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je