{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opleiding, werk en thuis

Soms voel ik me schuldig en zit ik met mn handen in t haar...

Afbeelding blog 'Opleiding, werk en thuis'

Lieve mama's(/papa's),

Wij zijn bijna 3jr geleden van de grote stad naar een dorp aan de andere kant van Ned. Verhuisd!! Nog geen moment spijt van gehad! Het heeft mooie kansen gebracht. 

Zoals ook mijn opleiding die ik nu volg in de zorg. Ik ben heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, maar och wat zit ik soms met mn handen in het haar!! ๐Ÿ™†โ€โ™€๏ธ

In deze corona periode helemaal! Kindjes bijna 3mnd thuis geweest, maar mijn opleiding ging gewoon door! Enne... ik ben niet geschikt als juf! Haha heb de kindjes nog nooit zo blij gezien toen ze hoorde dat ze weer naar school mochten! ๐Ÿ™ˆ

Soms voel ik me ook schuldig.. naar mijn man en kindjes! Dat ik niet er altijd voor ze kan zijn. Dat ik vaak nee moet verkopen,omdat ik veel (school) werk te doen heb. Uiteindelijk is het voor een goed doel, maar soms denk ik... waar ben ik aan begonnen?! ๐Ÿ˜…

Zijn hier meer ouders die een opleiding volgen naast het werk? Hoe gingen jullie er mee om in de thuissituaties? Hoe hebben jullie tijd gemaakt voor eventueel leuke dingen? 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je