{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opladen aan het strand

Weekendje weg met je kleine spruit? Hier knap je zeker van op. Inpakken!

Afbeelding blog 'Opladen aan het strand'

Je wilt er even tussenuit. Dreumes wil natuurlijk mee. Het moet niet te ver weg zijn, een beetje luxe, een beetje gezellig, een beetje ontspannend, enne, niet onbelangrijk, het moet superleuk zijn voor de kleine. Zand, zee, strand en zwembad? Speel-mogelijkheden?

Gevonden!

Echt, ik ben er zelf net 1 nachtje geweest, en als het konk, zou ik zou weer terug gaan. Waar waren we? In Noordwijk natuurlijk!

Onze goede, lieve, fantastische vriend vloog uit Londen naar Rotterdam, stapte in een trein en een bus, en hielp Baby en mij glimlachend uit de paarse bolide die ik voor het Raddison Blue Palace Hotel had geparkeerd. De pret kon beginnen.

Alles wat ik over dit hotel wist, was dat “het een zwembad had”, want dat was voor mij een pre. Guess what? Er was veel meer! Naast het zwembad stonden twee grote zelf-vullende whirlpools, waar je heerlijk ontspannen in kunt bubbelen met je kleintje. Een welkome afwisseling van het constant Baby boven water houden en al liedjes-zingend door de lucht heen gooien. En als klap op de vuurpijl, was er ook een indoor soft-play area, compleet met klim-geval, ballenbak, boekjes, autos en spelborden aan de muur. Ge-wel-dig! We konden na een heerlijk dag op het strand, in de zee, en in het zwembad, nu ontspannen koffie drinken terwijl Baby nog rustig even speelde voor zijn bad- en bedtijd.

Een ware aanrader, iedereen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je