{{ message.message }}
{{ button.text }}

Operatie Neus-Amandel

Na de prematuur geboorte van de twins dan nu het volgende avontuur: verwijderen van neus amandel.

Afbeelding blog 'Operatie Neus-Amandel' Achtergrond blur afbeelding

Doordat mijn twins met 30 weken en 5 dagen via een keizersnee ter wereld zijn gekomen staan ze onder extra controle bij de PandaPoli. Ze zijn inmiddels 2 jaar en echt deugnietjes dus we krijgen gelukkig steeds minder controle momenten. Begin november hadden we weer een afspraak met hun eigen kinderarts, wat wij dit keer wel fijn vonden want Nova heeft al sinds ongeveer een jaar 24/7 een snot/loop neus. Echt dat soort snot die de hele dag uit haar neus liep.
Zo gezegd zo gedaan, haar arts vond het idd wel nodig om even bij de KNO arts haar neus te laten nakijken. En ja hoor Madammetje heeft een vergroot neus amandel dus die moet geknipt worden.
Een week later was het zo ver. Melden om 8 uur 's ochtends met een nuchter kind bij het ziekenhuis. Ze vond gelukkig alles prima, spannend en leuk waardoor mijn moederhart weer gerust was :D..
Papa ging mee de OK in, want mama zou echt in tranen uitbarsten want achteraf vertelde papa dat ze flink moest huilen van het narcose mondkapje.
Toen ze terug kwam naar de uitslaapkamer liep ik haar tegemoet, meteen wilde ze natuurlijk meteen bij mama. Ze wilde absoluut niet in dat ziekenhuisbedje liggen alleen bij mama, gelukkig viel ze na 10 minuten in slaap dus kon ik haar in dat bedje leggen aangezien ze tegenwoordig al ruim 12 kilo weegt. Na 1,5 uur slapen kwam de verpleger zeggen dat ze om kwart voor 11 gewekt werd zodat ze iets kon drinken of eten en dan om half 12 naar huis mocht.
Dus wij al helemaal blij, maar we hadden te vroeg gejuicht. Nova wilde namelijk niets drinken of eten nadat we haar hadden wakker gemaakt. Ze deed van alles rennen op de gang, spelen in de speelhoek, boekje lezen en de mama & papa overal mee naar toe trekken maar eten of drinken NEE!! zei ze dan luid en duidelijk.
Gelukkig zag de verpleger dat ze gewoon weigerde te eten maar verder wel weer gewoon de oude was. Dus ondanks dat ze niets had gegeten of gedronken mocht ze mee naar huis.

Thuis zaten oma en Lana (haar tweelingzus) op ons te wachten, blijkbaar was Lana al de hele ochtend aan oma aan het vragen waar Nova was. Dus eenmaal thuis waren ze allebei heel blij om elkaar weer te zien. En het eerste wat Nova vraagt bij thuiskomst; 'Fles??'. Ja hoor madammetje wil een papfles en meteen daarna at ze een boterham. Wat een opluchting!!

Maar toen...... Een week lang GEEN middagdutjes meer :S Dat was een hele pittige week, ineens geen rust moment meer en ff door het huis rennen om alles 'op te ruimen'. Ik hou van mijn dochters maar wat was het een HEL. Eerlijk gezegd kijk ik nu wel een beetje op tegen de tijd dat ze helemaal geen dutjes meer gaan doen. Soms vraag ik me af hoe andere moeders dat doen want ik voel me echt niet supermama na zo'n week zonder dutjes!!

Gelukkig is ze nu weer de oude inclusief MiddagDutje.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je