{{ message.message }}
{{ button.text }}

Open dicht, open dicht

Afbeelding blog 'Open dicht, open dicht' Achtergrond blur afbeelding

Hallo mama’s, mijn mannetje heeft sinds hij kan kruipen een fascinatie met deuren. Hij doet ze graag open en dicht. Poortjes, deuren, keukenkastjes en ga zo maar door. Ik dacht oh dat zal wel een fase zijn, maar deze fase duurt al plus minus 8 maanden hahahaha.

we hadden vorige week vrijdag ons eerste oudergesprek 😉 op de opvang. Daar kwam ook heel erg naar voren dat onze kleine man een fetish voor deuren heeft hahahah... Het maakt hem niks uit of daar oudere kinderen aan het spelen zijn, hij gaat rechtstreeks op zijn doel af en zijn ding doen.

Thuis hebben we een poortje tussen de woonkamer en uitbouw en als ik deze openmaak weet hij niet hoe snel hij daar moet zijn. Hij loopt niet weg, hij is alleen bezig met het poortje open en dicht te doen.

Soms vraag ik me echt af of meer kindjes dit hebben, of heeft die van mij alleen deze fetish?!?!?

p.s de Ikea keuken is een grote hit!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je